Exkluzív fotósorozat jelent meg Kulcsár Edináról. Csak a bugyi maradt rajta.

Kulcsár Edina félmeztelenül, terhespocakkal pózol – sokan illetlennek érzik

Kulcsár Edina őszre várja kisbabáját, ezért is volt fontos számára, hogy csodálatos képsorozat örökítse meg áldott állapotát és lángoló szerelmét.

"Várandósnak lenni annyira szép dolog! Vannak nők, akik szerint takargatni kell az ilyen pocakot, de én büszkén vállalom."

- mondta Edina. Az exkluzív fotósorozat a Story magazinban látható.

A kissé megosztó kép alatt nem maradtak el az ilyenkor megszokott beszólások sem. Többségében női olvasók osztották meg véleményüket, és nem igazán fukarkodtak a jelzőkkel. Volt, aki illetlennek, más egyenesen gusztustalannak nevezte Edináék fotóját.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Egy anya ne erotikus legyen, hanem anya.
Ha még tudják néhányan, mit jelent ez a fogalom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: azért lédigyagya legalább letett valamit a popzene asztalára világszerte. A szépség meg relatív, hiába volt 2. KE egy világversenyen. Mindenkinek más a szép,
papa.49
@Commenter: Én nekem nem is az éneklésével van bajom, inkább a KÖRÍTÉSSEL, amúgy meg a dalai se tetszenek igazán nekem, de mondjuk ez már szubjektív...
A KE. meg még ,,semmit nem tett le az asztalra,, mert az hogy odament és sehová nem fért be nem nagy dicsőség !!!
Commenter
@papa.49: gaga csak azt csinálja amit anno madonna és sokan mások polgárt pukkaszt hogy írjanak róla...
papa.49
@Commenter: Hát nekem a madonna se jön be, pont a körítés miatt...
Commenter
@papa.49: én se vagyok madonna rajongó se...kevés közönségesebb valaki van nála. Ahogy a csutiból úgy madonnából se lehetett kiszedni a putrit ahonnan jött.
Manhattan
@Commenter: Bocsi, hogy belevauzok, de ez a putriból jött dolog nem fedi a valóságot. "Apai nagyapja, Orbán Mihály állatorvossegéd és állattenyésztési brigádvezető a második világháború után került Alcsútdobozra, ahol gazdálkodással foglalkozott. Édesapja Orbán Győző (1940) mezőgazdasági üzemmérnök, vállalkozó,[5][6] édesanyja Sípos Erzsébet gyógypedagógus és logopédus. " Szerintem volt mit tejbe aprítaniuk, hisz a mérnők-pedagógus szülőházaspár nem kereshettek rosszul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.