Nem volt elég a herevasalás, máris új kezelésen töri a fejét.

Új szépészeti beavatkozást végeznek el Berki Krisztiánon – 10 évet akar fiatalodni

Berki Krisztián nem elégedett a bőrével, ezért fiatalító beavatkozásokat végeztet el magán. A celeb a Hot! magazinnak azt mondta, 38 évesen jelenleg fél évet tud letagadni életkorából, de ezt szeretné tíz évre növelni.

Hyaluronsavval töltenek fel a középarcba, és botoxot kapok a szarkalábaimba, a homlokomba, a szemöldökívbe

– mesélte.

Berki a homlokáról is mesélt. E testrészével az a baj, hogy amikor még focizott és hunyorgott a nap miatt, a bőre megrepedt. Annyira elmélyültek a ráncok, hogy botoxszal nem lehetett visszahozni, de fiatalítani igen.

Az orrán lévő bőrkinövés eltávolítása is tervben van, de ettől kissé vonakodik, mert a műtét után egy darabig nem edzhet, nem szaunázhat, sőt, lehet, hogy nem is szexelhet.

(Blikk)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Milyen szemét egy alak ez? Nem rég még azt cikkezték róla,hogy kevés gyerektartást tud csak fizetni,mert nincs bevétele. Kíváncsi lennék ezek a " szépészeti" beavatkozások mennyibe fájnak majd a kicsi lányának nyújtott támogatásokban? Ezt a pofát már csak egy szobrász kalapáccsal,vésővel tudná átfaragni,de nem szebbé,csak mozdulatlanná. Amúgy semmire nem megy a szépségével,mert olyan hülye mint a tök. Egy 6 évesnek magasabb az IQ-ja mint ennek a felfújt hólyagnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Van egy ajánlatom a számodra! most éleztem a láncfűrészemet, szívesen átalakítalak vele!!!
namihami
Tessék mondani, nem tart még ott az orvostudomány, hogy agyat is tudjon varrni?
Az ezirányú kutatás se lenne hiábavaló Nem látszik kidobott pénznek...--igaz, Krisztián?
Micike
Szépészeti beavatkozást? Rajta? Bruhaha ...és mikori eredeti állapotát, eredeti szépségét akarja visszaállíttatni? :D:D:D:D:D Mielőtt megszületett? Ha csak azt nem XD
volvós
Én tudnák egy BELSŐ beavatkozást:
Egy ólomgyolyót a koponyádba...
Cigányból nem lesz szalonna...
wagabund
nézem a fényképen azt a bárgyú tekintetét..

asszem tényleg ráfér egy kis alakítás...
cikicakk55
Milyen szemét egy alak ez? Nem rég még azt cikkezték róla,hogy kevés gyerektartást tud csak fizetni,mert nincs bevétele. Kíváncsi lennék ezek a " szépészeti" beavatkozások mennyibe fájnak majd a kicsi lányának nyújtott támogatásokban? Ezt a pofát már csak egy szobrász kalapáccsal,vésővel tudná átfaragni,de nem szebbé,csak mozdulatlanná. Amúgy semmire nem megy a szépségével,mert olyan hülye mint a tök. Egy 6 évesnek magasabb az IQ-ja mint ennek a felfújt hólyagnak.
Eladott Ország
Téged már wazze, baseball ütővel kellene helyrehozni, úgy nyolc napon túlira!
colibri
Ez a nagyon hülye nem látja, hogy mivé váltak, akik szépészeti műtéten vettek részt? Pedig azok (általában hölgyek) valamikor tényleg szépek voltak. A berki, ha százszor megszületik is csak egy lópofájú rondaság marad - és elnézést kérek a lovaktól, mert azok okos, kedves állatok!
papa.49
@cikicakk55: Megelőztél éppen ezt akartam írni akkor amibe ez kerül annyit dobjon le a gyermekének is !!!
Ezt a tetűt nem találja a nav. se, nincs bevétele, a tévénél felmarkolja a suskát, oszt. jónapot !!!
Egyébként meg akármit csinálhatnak vele NORMÁLIS EMBER SOHA NEM LESZ AZ BIZTOS !!!
r2d2
Nem kéne elmenni egy fogorvoshoz? A parlamentbe' amúgy is ingyenes... GYÖKÉRKEZELÉS!
SystemError
Szerintem varassa a herebőrét az orrára arra meg a seggszőrét. Utána globál vasalás seggből szájba. Erre egy hetvenes évek cica naci és kész a felfújt agyatlanra felfújt metroköcsög nyárson
Sámannus
Én a farkát varrnám a fejére, a zacsekkel együtt, hátha megtetszene egy krími tatárnak.
CsipkeRózsa
Már másodszor olvasom mellé a címet: gépészeti beavatkozásnak.
papa.49
@CsipkeRózsa: Ha a francia ,,fejtelenítőre,, gondolsz támogatom ))))))))))))))))
cikicakk55
@papa.49: Majd figyeld meg,ha egyáltalán megéri azt a kort,hogy nyugdíjba kerül,hogy fog sírni a szája,milyen alacsony a nyugdíja. Sok régen nagy sztár énekesnek,zenésznek hallani a sirámait,hogy milyen embertelenül kevés pénzből kell megélniük,pedig ők mennyit letettek az asztalra. Talán a bankba kellett volna betenni a haknik bevételének egy részét és nem piára,meg nőkre( ha nő akkor plasztikára és aranyra) elb...i. Ezért tudok haragudni az új törvényre is,amelyik kötelezi a gyerekeket a szülők eltartására. Aki jó apa és anya volt és a gyermeke megteheti,az el fogja tartani az anyukát,apukát törvény nélkül is. Egy ilyen apát miért tartson majd el a lánya? Én egész biztos vagyok benne,hogy ha olyan helyzetbe kerülnék,hogy eltűnik a fedél a fejem felől,vagy kilakoltatás várna rám,esetleg éhhalál,a gyerekeim támogatnának,ha másképp nem,oda vennének magukhoz. Nem kéne pereskednem velük,de nem is tenném meg soha.
juttka
@cikicakk55: Mindig azzal dicsekedett, hogy sok pénze van, drága kocsit vett, stb. Akkor miért nem tud/akar gyerektartást fizetni?
Desischado
Komolyan, elnevettem magam.Tökéletesen minősíti magát az a nő, aki hajlandó egy ilyen agyatlan ősbunkóval járni, akinek az agyi kapacitása még az egy bítet sem éri el. Tenyérbemászó egy kinézete van, kéne a halálnak. Ez a Mazsi eléggé igénytelen lehet, a férje örülhet, hogy idejében megszabadult tőle. Komolyan, a halálnak sem kéne. Magára valamit is adó nő rá se nézne erre a hülyére!
papa.49
@cikicakk55: Valahogy én is így gondolom ...
tudode
Zsenge korában sem volt egy Rogger Moore, erről nem TEHET, de arról IGEN, hogy magamutogatóként, jópofáskodóként milyen EMBER arról már igen!
r2d2
@cikicakk55: 200 e Ft a napi bevétele! Ha az nincs meg, akkor nem is kezd neki a melónak!!! Persze a gyerektartást a látható jövedelmekből állapítja meg a bíróság...
csipetke
Ezen a nagydarab iszonyatcsúf kopaszodó gorillán szépészeti műtét?Felesleges pénzkidobás,léteznek ugyan csodák,de ekkorák?!Hogy ebből valami olyat hozzanak ki,ami nem vizuális környezetszennyezés,az kizárt dolog...
simmering73
Azt hittem az IQ-ét akarta 10-zel tuningolni, hogy elérje az 50-et.
nezelodo
Érdekes, az állampárt még nem szólalt meg a fővárosi hatalmát veszélyeztető aspiráns miatt! A Vonát már egy feltételezett szemöldökcsipesz miatt betámadta a finom ízlésű ellensége. Lehet, hogy a herevasalás is felsorakozik a vak komondor meg az alkotmányos költség mellé érdemként?
karma1
Vajha mit fog magan meg szebbe varazsolni? Csak nem az oriasi cserpakjabol vetet vissza? Nehogy mar ora is rafogjak, hogy MTK drukker...:o))
karma1
@Horizont: Masokbol...:) Hallhattad: Ronai emlekeztette berkit, hogy a Fradit es a Vacot is csodbe vitte valami ugynokoskodessel. Vacot tagadja, de a Fradit nem tudja. Egyebkent nem kell rakerdezned: egeszen biztosan minimum 7 szamjegyu osszeg landolhatott a bankszamlajan a fide$$ altal atutalva...:o)))
Meg egy hulye destruktiv faszi a lathataron...A puzser vo';t a masik,...
papa.49
@karma1: Nehezen tudom elképzelni, hogy ebből a ómigránsból embert lehetne FARAGNI esetleg baltával )))
szaboria1
Amennyiben Amerikában van a lakcíme akkor nem is indulhat itthon. Állítólag a NAV is ezért nem tud ellene semmit sem csinálni holott potom 42,5 millával tartozik.
csipetke
Ez a csúf kokszos gorilla még a celebek közt is a legalja.Egy köztörvényes bűnöző,aki érthetetlen okból nem ült a sikkasztott lóvé miatt.A kinézetén pedig csak kisbaltával lehetne segíteni.Vagy egy fejére húzott takarmányos-zsákkal
nezelodo
@csipetke: Miért a NER társai közül hányan ülnek?
volvós
..." sőt, lehet, hogy nem is szexelhet "... Na akkor a sok buzi barátja
sírógörcsöt fog kapni !!!
reagens
Aztaaaaaaaaaaaa! Ezután Berkibe lesz szerelmes fél Budapest, hiszen olyan jóképű! Ráadásul hihetetlenül okos is és tudja, minimum főpolgármesternek való.
Otthon nincs tükör és ennek az alaknak nincsenek őszinte barátai?
Borsodi
@reagens: Vannak de azt tudnod kell akiben van egy vonóval az annyira el van szállva magától,hogy bármit is mondhatsz nekik.Náluk szebb okosabb erősebb ügyesebb még nem született. Majd figyelj ezekre(.Te én annyira tudok vezetni,hogy borzalom amit megcsinálok a kocsival az hihetetlen).Annyi a pénzem mint a pelyva bármit megvehetek.Mindenki fölött állok mert én vagyok az isten.Okosabb vagyok mint bárki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.