Sok ellenséget szerzett magának azzal, hogy őszintén beszélt barátja és zenésztársa kokainfogyasztásáról.

Életveszélyesen megfenyegették Majkát, miután kitálalt Curtis drogproblémájáról
Fotó: Facebook/Majka

Erősen megosztotta a közvéleményt Majka kitálalása, amikor az emlékezetes szegedi koncert előtt az egész országot beavatta Curtis drogproblémáiba. A zenész kapott hideget-meleget a rajongóktól, volt, aki átkozta, de természetesen sokan egyetértettek vele.

Az viszont elég kemény, hogy már halálos fenyegetést is kapott. A Story magazin szerint 

nyilvánosan meg is fenyegették már Majkát egy azóta törölt Facebook-posztban.Az illető állítólag arra hívta fel Majka figyelmét, hogy korábban az ilyen cselekedetekért az életével fizetett az, aki másokra hozta a rendőrséget.

Curtis azonban sosem titkolta, hogy megküzdött a drogokkal: saját könyvében is vallott erről, és autóbalesete után is kiderült, hogy kábítószer volt a szervezetében.

(life.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Azért valljuk be,hogy ha tényleg baráti volt köztük a kapcsolat,bár mennyire is elítéli Majka a drogozást,ronda dolog volt így a saját barátja ellen fordulni. Én ha a barátnőm ezt csinálná,megpróbálnék a fejével beszélni és ha nem tudok rá így sem hatni,akkor is a család és az orvosok segítségét kérem és nem égetem le az egész ország előtt.Félre értés ne essék,nem vagyok a drogok híve,sőt...
cikicakk55
@Horizont: Én onnan ismerem a drogosokat,hogy 10 évig dolgoztam addiktológián. Élni egyikkel sem kellett és dolgozni sem velük,mint munkatárs. természetesen annyiban igazad van,hogy ha már eddig mindent megpróbált,akkor ez maradt talán hátra csak. Sajnos én láttam a drog másik oldalát is,azt,hogy a hozzánk bekerült drogosoknak csupán kb 5% gyógyult meg,bár épp úgy mint az alkeszokat,a drogosokat sem lehet soha gyógyultnak nyilvánítani. Aki egyszer drogos,vagy alkoholista volt,az egy életre az marad,legfeljebb évekre,vagy akár évtizedekre is absztinens marad. Az agy emlékszik és ha csak egy csepp alkoholt,vagy csak egyetlen slukkot szív,már vissza is esett. Nos én nem hinném,hogy az ország- világ előtt való megszégyenítés egy drogosnak hatna. Talán annyit el ért ezzel Majka,hogy ha feltisztulna egy pillanatra,akkor olyan stressz éri,hogy öngyilkos lesz.Mondjuk ez inkább a nőkre jellemző. Írtad,hogy nem szeghet szerződést.Az lehet,de felbonthatja bár mikor.Nem köteles világhírré tenni,hogy miért bontották fel a szerződést. Mondjuk szerintem a rajongóik biztos tudtak róla,hogy drogos.Én nem ismerem Majka dalait,sőt Majkáról is csak annyit tudok,hogy VV szereplő volt és ha jól tudom második lett.Nem szoktam ilyen műsorokat nézni,a zenéjük meg nem az én korosztályom kedvence. Én csak bele gondoltam,hogy mit tennék,ha nekem a legjobb barátnőm lenne ilyen helyzetben.Nos én továbbra sem tudom Majka tettét megérteni,de mint írtam is,nem ismerem sem a zenéjüket,sem őket.A srácot akiről szó van,meg csak most láttam először fényképen,ezzel a cikkel kapcsolatban.
ila51
bármilyen művészt veszünk alapul , mindnek kellett a spiritusz ...
ila51
@Horizont: ...kötbér ...vagyis kötelezettség szegés miatti összeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.