Visszakozott csütörtökön az amerikai filmakadémia, és bejelentette, hogy terveivel ellentétben 2019-ben nem osztja ki az Oscar-díjat a "népszerű" filmek kategóriájában, amelynek létrehozásáról nemrég döntött.

A testület szerint "a már bemutatott produkciók számára nehézséget jelent, ha az év kilencedik hónapjában vezetnek be egy új díjat". A kategória további tanulmányozására van szükség, ezért a 91. Oscar-gálán nem osztják ki az elismerést a "népszerű" produkciók között.

Beijedt az amerikai filmakadémia, nem lesz 2019-ben Oscar-díj a "népszerű" filmeknek

Fotó: wikipedia Public Domain

Az amerikai filmakadémia 24 kategóriában ítéli oda a legrangosabb hollywoodi elismerésként számon tartott Oscar-díjat. A 25. kategória bevezetése heves bírálatokat váltott ki filmértő körökben. Értetlenkedés fogadta például, hogy milyen követelmények vonatkoznának az ebben a kategóriában szereplő alkotásokra, valamint azt is, hogy milyen hatással lenne olyan produkciókra, amelyek anyagilag és a kritikusoknál is sikeresek.

Jövőre február 24-én adják át az Oscar-díjakat. A ceremónia a korábbiakhoz képest egy órával rövidebb, háromórás lesz, hat-nyolc kategóriában a televíziós közvetítés reklámszüneteiben adják át a díjakat.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Már megint egy félrevezető hatásvadász című cikk. A cím alapján az jön le,hogy nem lesz Oscar díj átadás,de kiderült,hogy csak egyetlen egy,teljesen új kategória nem lesz.Az eddigi ami eddig is volt meg lesz tartva és ki is osztják.Gratulálok a cikk írójának.Ilyen félre sikerült címet adni egy cikknek sugárzó elmére vall.
fekete
erdekes ezek az elmebetegek a Hollywoody Bohocok edig osztogattak az Oscart,olyanoknak is
mint Wenstein rendezo aki 130 szinesznot fatyarazott meg,vagy pediig agyba tette oket.Hol volt
evekik az a legrangosabb Hollywoody majomkoda's?De adtak az Oscart eszne'kul.Ezek epp olysa-nok mint Rtrump.Egy kerek hianyzik nekik is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.