Persze az interjút készítő újságíró a hibás, hogy ilyen hülyeségeket kérdez. „Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Lehülyézték a kollégámat, a barátomat. Hülyének nevezték azért a tevékenységéért, amit a Magyar Idők hasábjain folytat kitartó szívóssággal. Ez még persze nem lenne baj, ezt gyakorlatilag már megszoktuk”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy fontos mondat

Bereményi beolvasott a pártlapnak

Áll a balhé mert „ Bereményi Géza a 24.hu-nak adott interjúban csak röhögött azon, hogy a kultúrharcot megálmodó Szakás Árpád őt is meg akarja menteni a balliberális kulturális diktatúrától.”!
Az üggyel kapcsolatban a szép (ennek most fontos szerepe van) és okos Gajdics, tudod az Ottó azonnal vezércikket rittyentett: „Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Lehülyézték (ennek is - RGy) a kollégámat, a barátomat. Hülyének nevezték azért a tevékenységéért, amit a Magyar Idők hasábjain folytat kitartó szívóssággal.”!
Nos a dolog úgy áll, hogy Bereményi egészen pontosan azt mondta, hogy (a poén kedvéért Gajdics cikkéből idézem) „De hát, aki ezt állította, az szemlátomást egy nagyon hülye ember. Láttam a fényképét. Mit cáfoljak rajta?”! =))
nem állhatom meg, hogy ne jegyezzem meg, hogy javasolgatok Bereményinek némi fényképnézegetést:





etc.
kereső
@RonaGyuri: Jézus Gyuri, azt a másodikat ne nagyon mutogasd az unokáknak,mert világgá futnak, és ehhez társitják a "magyar népmesék" boszorkáit,bár azok szerintem okosak voltak.
Az elsőtől meg már egyre többen futnak "világgá"- rajta van azon a képen minden,ami a NER!
RonaGyuri
@kereső: az én unokáimat nem kell ilyentől félteni! =))
sokanvagyunk
Gajdics vegye megtiszteltetésnek Bereményi Géza "méltató" szavait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.