Mint szülő, a legjobbat akarod a gyermekednek. Ahogy elérik a tinédzser éveiket, elkerülhetetlenül elkezdenek későig kimaradni, isten tudja, mit csinálnak. Ez az, amikor szülőként aggódsz és a legfontosabb az, hogy gyermekeid boldogok és egészségesek legyenek, de ugyanakkor szeretnéd tudni, hogy jól vannak, amikor távol vannak. Az apa -Steven- a házában járkált, kereste a tizenéves Anna nevű lányát. Rosszul érezte magát, miután a kedvenc futballcsapata tegnap este vesztett, és ment volna a lányához, hogy együtt menjenek el fagylaltozni. A lánya néhány órával ezelőtt a szobájában volt, de most a cipője nem volt a folyosón. Kinyitotta az ajtót és belépett a szobájába. Anna ágyán egy kézzel írott búcsúlevelet talált.

Forrás: elfogadom.eu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
biztos vagyok benne, hogy minden szülő betegre röhögte magát ezen! =))
karma1
Apuka tutira aszerint erezte magat, hogy otthon mennyit es mit nyomatott az egyuttelesi moralrol. Ha olyan valaki volt, aki permanensen fosik bevandorlotol, szinesborutol, vagy eppen kitalalja, hogy a gyereke majd 30 evesen es szuzen menjen ferjhez, (es ezt tuzzel-vassal el is eri), akkor pont ilyen levelet kellett, hogy irjon neki a lanya, hogy megmutassa, mennyire folosleges a felelme.
Nekem volt egy osztalytarsam, akinek a novere egy cigany sracba szeretett bele, es a rendkivul szigoru szulok tiltasa ellenere osszehazasodtak. Az apuka - magasrangu katonatiszt - fizikailag belebetegedett a dologba, ido elott nyugdijba is vonult, viszonylag fiatalon el is hunyt. Azt meg megerte, hogy az elso unokaja megszulessen, es lassa, hogy a lanyaek nagyon szepen elnek, mert a srac is egyetemet vegzett, mint Jutka. a lany, akirol szo van,. es a mai napig szepen elnek,

Igaz, ez a sztori ma mar egyaltalan nem fordulhatna elo, mert ciganygyerek orulhet, ha 16 eves koraig ellebecolhat az altalanosban, mert eselye sincs arra, hogy tovabb tanuljon.
Monnyuk orban ugyanannak a rezsimnek koszonhette, hogy cigany letere egyetemre juthatott, es meg Soros osztondijas is lehetett, mint hatranyos helyzetu gyerek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.