Dér Heni az idén februárban hozta nyilvánosságra, hogy új párja van, akkor már 3 hónapja voltak együtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

De azt, hogy kicsoda a férfi, csak most derítette ki a Bors.

Győr népszerű politikusa, Radnóti Ákos alpolgármester Dér Heni új szerelme

- írja a Bors.

Az énekesnő tavaly novemberi szakítása után nem sokáig volt szingli, idén februárban a FEM3 Micsoda nők! című műsorában már azt mondta, három hónapja új párja van.

Ki vagyok virulva. Mondtam, hogy jól vagyok, összeszedtem magam, és remélem, most már így is maradok. Boldog vagyok. Nem kell megfelelnem, nem kell szerepeket játszanom, elfogad olyannak, amilyen vagyok, az embert látja bennem. Teljesen civil területen dolgozik. Nagyon-nagyon örülök, hogy médiamentes az életünk, ez nekem iszonyatosan tetszik. Nem titok, de úgy néz ki, hogy akkor ez volt most a premier. Örülök, ezért vagyok ilyen kis flúgos mostanság

– dicsérte a műsorban új kedvesét az énekesnő.

Bár Heni igyekszik még titkolni szerelmét, párja a nyilvános Instagram-oldalán már több közös fotót is megosztott, sőt a férfi éppen a napokban Párizsból is posztolt, és ezen a fotóján már bejelölte az énekesnőt is, jelezve, hogy nincs egyedül. 

Forrás: Bors, 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Vőlegénye focista volt, ez meg itt egy fideszes politikus.
Hihetetlen, hogy ezek nem tudnak kitartani senki mellett.
Ja és politológia szakon van diplomája...Dér Heninek :))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Vőlegénye focista volt, ez meg itt egy fideszes politikus.
Hihetetlen, hogy ezek nem tudnak kitartani senki mellett.
Ja és politológia szakon van diplomája...Dér Heninek :))))
volvós
@Horizont: 18:14

... vagy csak az ügyeletes " cumisüveg " persze milliomosként :-)))
maci0427
Ez a punci az akkori Jugoszláviában Csantavéren született, most 32 éves - / lásd Wikipédia / - saját bevallása szerint is cigány származásúként ! Ezt sokan nem tudják, de ez nem is lenne baj, de az már igen, hogy elég sok krapekja volt már én legutoljára egy focistáról tudtam, de biztosan nagyon lemaradtam ! Az sem baj, hogy szerethet dugni és imádja cserélgetni a pasijait, vannak férfiak is akik ezt teszik örömmel nagy örömmel ! De az már nagy baj, hogy minden csereberét a nyilvánosságra hoz és ezzel is tovább alázza a még talán meglévő erkölcsi hírnevét ! Egy hivatásos kúrva sem számol be a kapcsolatairól, így ez az amatőr hobbiként működő kapcsolat csereberét sem célszerű állandóan óriási hírként és boldogságként közhírré tenni !!! Amúgy meg nem egy nagy szám, olyan kb. mint a többi celeb, de nem egy Kovács Kati - vagy még nem is egy Zalatnai Cini vagy a többi régi elismert énekesek , akik valóban tudtak énekelni és még most is dúdoljuk a dalaikat ! Számomra egy senki éppen úgy mint a hasonló szőrűek !
maci0427
@Horizont: Vérében van ! Celeb ! Soha nem kellene hosszútávra, gondolom, hogy a politikus úrnak sem , de költhet rá !
ittott
most a politikai "száron" akar előre jutni? értsd úgy.. fa száron. ez ugyan nem vas sín, de ha jó a kenés, működik. mint régen a fa tengelyes időszakban. ott kulimászt kentek a tengelyre. itt elég, ha nyálazzák.
papa.49
A cél ami szentesíti az eszközt a Kossuth díj, meg is fogja kapni, ha ,,jól teljesít,, térdepelve )))))
namihami
Novemberben szakított és februárban már három hónapja újra kefélték?
Akkor nem sokáig élte a szinglik életét.
Dec., jan és febr.-- ez pont három hónap. Ez olyan egyik pénzeságyból másik pénzeságyba stílusnak tűnik. Ennyi idő alatt még újra izgatni se kellett, mert le se higgadhatott a libidója.
Az ilyenre mondja a köz, hogy: Több [email protected] fogott, mint kilincset.
Micike
Nekem nem szimpatikus Dér Heni, nem szeretem a számait, borzalmas a valamilyen kacskakezű plasztikai sebész által elfuserált dudoros hatalmas szája, az aknés, lukacsos, rémes ápolatlannak tűnő zsíros arcbőre, túlzásnak tartom, hogy túllőtt a célon és már-már férfitestet gyúrt magának, de hogy sok pasija lett volna, hogy mindenki matraca lett volna, arra nem emlékszem.
Okos, talpraesett nő, nem egy tanulatlan buta tyúk, mint a legtöbben az énekes kolléganői közül, kommunikáció-média szakos, valamint politológus diplomával rendelkezik, nem fecsérelte üresfejű, kigyúrt, agyontetovált fércmű pasikra az idejét, két diplomához azért ész, szorgalom, rengeteg tanulás, sok időráfordítás kell.
Nagy szerelme volt 2013-tól Vincze Gábor (szerintem) huszadrangú focista, elváltan, egy gyerekkel. Csodálkoztam is, hogy együtt vannak, nem voltak egymáshoz valók. Vele megvolt a Vajdaságban megtartott hatalmas több száz fős eljegyzési buli a szülői házban, ami ottani szokás szerint felér egy lakodalommal. Szerencsére Heni 2015-ben rájött, hogy nem illenek össze, esküvő előtt szakítottak, de 2016-ban adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak, végül 2017-végén mégis szakítás lett a vége. Most megtalált valakit, nekem nem szimpatikus a Fideszes politikus, de szerencsére nem nekem kell vele élnem. Én boldogságot kívánok neki, lehet hogy egy Fideszest is meg lehet szeretni, mittudomén...
Egyébként Vincze Gábor is az volt, ahogy a testvére Vincze Ottó egykori szintén focista és a majdnem sógornő (Ottó élettársa) Görbicz Anita is.
fideszes gyökér
Fejj, de csúnya mindegyik.

A ifjú Titán ráadásul lopódarázs jelmezt húzott.
Eriksson
@Micike: Tehetséges embereknek mindig vannak irigyei, ádáz ellenségei. Kár, hogy nem tudják magukban tartani azt a sok mocskot, ami romlott lelkükben kavarog.
Micike
@Szeparepa2:(11:25) korban éppen összeillenek, Dér Heni 32 éves, a fickó 39, bár fiatalabbnak látszik.
maci0427
@papa.49: Majd kiküldik a legközelebbi Eurófesztiválra , ihaj-csuhaj-móré-ákombákom ajajajajaj ! Sajnálom a krapekot, nagy szégyen ez számár, hiszen sokan röhöghetnek rajta, főleg, hogy így került nyilvánosan a középpontba ! Vagy tán feleségül is akarja venni ? Na ne már bakker !
papa.49
@maci0427: Akkor kiterjedt lesz a sógorság )))))))))))))))))))
volvós
Ehhez a pasihoz jobban illene a Kocsismáté...hihetőbb a " mosoly "
maci0427
@ittott: Előre is fog jutni ! Sajna a punci ilyen szempontból /is/ nagy úr !!!
ittott
@maci0427: én is így gondolom. Ez pedig már jól bejáratott, nincs rajta sorja, a kenése kiváló, és tegyük hozzá. a biológiai környezet sem rossz. Én úgy tanultam, hogy a cigány lányoké egy fokkal édesebb.
maci0427
@ittott: Igen így van ! Megbolondítja majd teljesen a pasit, aztán a " marha nagy szerelem " megint kihűl a pasi meg sopánkodhat, legalább kettő okból ! Csak nehogy baj legyen itt is, hiszen... A szerelem öl - butít és nyomorba dönt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.