Vivi öt hete már kitett egy sejtelmes posztot tragédiájáról közösségi oldalára, most derültek ki a részletek.

Vasvári Vivien második gyereke áprilisban született, aztán csupán három hónappal később, a Nyerő páros című műsor forgatásán kiderült, hogy ismét babát vár, az orvos akkor két hónapos terhesnek saccolta.

A luxusfeleség a műsorban végzett pozitív terhességi tesztet. Vivien örült a hírnek, ugyanakkor aggódott is, mert amíg nem tudta, hogy ez a helyzet, edzett, és egyáltalán nem vigyázott magára.

Terhességéről azonban azóta nem beszélt, nem véletlenül – a Story magazinnak adott interjújából kiderül, hogy spontán vetélése volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Elmondhatatlanul fáj! Tudom, sokan átélték azt, amit én, de én most nagyon megtörtem! Az elmúlt hetekben az interjúkban nem válaszoltam egy babával kapcsolatos kérdésre sem, mert amikor a műsorban kiderült, hogy terhes vagyok, valójában már nem voltam az

- nyilatkozta.

Rettenetesen féltem, és tartottam attól, hogy a baba nem fog megmaradni. Valamiért ezt éreztem. Eljött a 12. hét, amikor következnie kellett volna a genetikai szűrésnek. Ezt megelőzően egy héten keresztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden egyes nap sírva keltem! Amikor elkezdődött az ultrahangos vizsgálat, már láttam, hogy nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha.

Hozzátette:

Nagyon szerettem volna őt, annyira vártam, és most eljött újra egy óriási tragédia az életemben. Annak idején tizennyolc évesen volt egy abortuszom – akkor döntenem kellett, hogy megszülöm a gyereket, vagy sem. Az az én döntésem volt. Most viszont a baba döntött. (…) Az orvosok elmondták, minden bizonnyal nem volt egészséges, és ő ezért ment el.

Vivi elmondta, reméli, hogy a jövőben még két egészséges gyereke születik.

Forrás: Story MagazinVelvet, Origo

Fotó: Instagam 

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Amúgy smink nélkül ugy néz ki, mint egy szövőlány, aki 3 müszakban dolgozik...
és 2 naponta megdugja a művezető elvtárs !! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anima
Szőke nő a halálos ágyán (képaláírás)
"Nem vagyok rákos, de lehetnék." (Szőke Nő)
Most akkor antiszemita vagyok?
Megbélyegző vagyok?
Érzéketlen vagyok?
Vagyok, aki vagyok?
anima
Cinikus vagyok - asszem.
Már nem hiszek a könnyeknek a hazugság korában.
ila51
@volvós: elég szimpla...pedig hogy rázta a rongyot a villamoson...a híres 1- esen
nekem nem a szövőlányok , hanem a III. világháború ugrik be
vukkocska
Ez egy végtelenül hisztis, korlátolt ember. Azért szavaztak rá, mert meghatotta őket, hogy terhes. Kiderült, hogy már nem is az, a műsor felvételénél már nem is volt meg a baba. Ezzel a hazugsággal nyerték meg a valamivel több mint 3 millió forintot. Gusztustalanul viselkedett, káromkodott, amíg Gáspár Laciéknál egy hihetetlenül aranyos párt lehetett megismerni. Övéké 5 millió forint lett volna, amit összegyűjtöttek. Én ennek a nőnek a helyében valami barlangba zárnám magam. Egy hülye hazug 3,14csa.
Micike
Aha, terhes volt, öt percig, mert beleírták neki a forgatókönyvbe. Talán a forgatókönyvet vesztette el, nem a gyereket. :))
Győzike is mindig jókat röhögött anno, hogy a sok gyagyás néző elhiszi, amiket ők családilag előadnak a tévében, pedig csak az előre megírt, nekik kiosztott történetet követték.
Egyébként ez csúnyácska nő mitől luxus?! Arannyal van kibélelve a micsodája? XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.