Voksán Virág már egy hete otthon van a picivel, és úgy tűnik az Instagramra kiposztolt kép alapján, hogy Beni nagyon jó baba.

Cikk- és címlapkép: Instagram/ 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Szegény kisfiú. 9-10 évesen csak szól a mutternak, hogy ne rakja ki a csöcseit, mert beég mindenki előtt. Ez a Voksán román név? Román-cigány? Foksány(Focsani) az egy román város.
cikicakk55
El nem tudom képzelni ilyen műmellet,hogy tud szopni egy baba? Ápolónő voltam,ismerem a női mellet, így azt is tudom,hogy bár milyen sérülés is éri évek múlva az a sérülés elrákosodást okozhat. Az implantátumok beültetése már magában egy mű- sérülés. Hiába gyógyul be és "szépül" meg, a mell megsínyli ezt a beavatkozást. Majd ha 50-60 évesen csomókat észlel a mellében és el kell távolítani mindenestől a melleit,akkor gondoljon arra,milyen hülye is volt. Amennyiben élve megússza,pénze már biztos nem lesz új implantátumra,mert 60 évesen már műmellel sem kelendő egy nő. Majd megtanul lapos mellkassal élni. Őszinte részvétem a kisbabának,amiért egy műanyag vacakot kell szopogatnia. Hiába rajta a bőr,az akkor sem az igazi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.