Három hónappal ezelőtt szakítottak a műsorvezetők.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor több héten át titkolta, hogy szerelmük véget ért, és mindketten úgy tettek, mintha minden a legnagyobb rendben volna, holott ez egyáltalán nem volt így. A Story magazin információi szerint a rádiós műsorvezető padlóra került, miután elveszítette párját és kislányát – olvasható a Blikk szemléjében.

„Őt hagyták ott, Andi költözött el, ami nagyon megviselte. Nem is elsősorban az, hogy elhagyták, hanem az, hogy elvesztette a családfő szerepét. Nagyon szereti a lányát,

Nóri a mindene, ezért felépített egy olyan világot, amelynek ő a fő védelmezője. Most ez a világ omlott össze, ezért rogyott meg Gábor”

– mesélte a Story magazinnak a sztárpár egyik ismerőse, aki hozzátette: már hosszú ideje se veled, se nélküled kapcsolatuk volt. 

Cikk- és címlapkép: Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala

(Blikk)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Megérdemelte a szarházi kurafi !!! ( Ki mint veti ágyát, úgy b@ssza a más lányt )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
ez úgy hazudik, mint a vízfolyás...lételeme...sima píárfogás, semmi más...
ittott
ez egy igazi bohóc. nincs ennek lelke. csak a válóper miatt sír mint egy fürdőskurva.
volvós
Megérdemelte a szarházi kurafi !!! ( Ki mint veti ágyát, úgy b@ssza a más lányt )
Eladott Ország
Valamikor dicsekedett vele a környezetében, hogy minden fiatal nőt megdugott, látszik az arcán a gyűrődés. Arról olvastam, hogy Bochkonak van már fiatalabb nője, a világ összerogyása hamar elmúlt benne. Úgy pattintgatja a vaginát mint más a húrokat.
Edmond Dantes
Ez azt jelenti,hogy most már nem fog az egyik moslék rádióban reggelente üvölteni és nyerítve röhögni a saját ostoba szövegén?
kolnidre
@Edmond Dantes: Maximálisan egyetértek.
Fradigege
Na, persze. Padlóra került a kúrógép. Hagyjuk már! Sőt, tele van zsetonnal.
Cicamama55
Ha padlóra került, maradjon otthon a négy fal között, ne a médiában-ATV-ben-játssza az agyát!
görbetükör
Lám, lám, mégsem a kövérség, meg a kilók a legfontosabbak!
Ki mint vet, úgy arat.
wagabund
@Edmond Dantes: de, örökös szerződése van, annyira jónak tartja magát...persze ott van mellette egy antiszociális nyalonc is, meg egy nő, aki segít rajta ha kell...ill. beugrik...
Macskaszem
Van az úgy, hogy nem megy tovább. Nem függenek egymástól anyagilag, így könnyebb kilépni a kapcsolatból, mint amikor mindenből egy van, és esetleg több dologról le kell mondani. A gyerekkel töltendő időt meg kulturáltan is be lehet osztani.
Kukac Kukac
@ittott: Milyen válóper, barom? Nem isvoltak házasok...
Micike
@Szeparepa2: Miről beszélsz? Milyen kapuzárási pánik? Milyen 55-60? 54 éves, na és?! Andika lépett le 44 évesen egy 39 éves, fekete, magas , göndör hajú pszichológus kollégájával. Én sajnálom a családot, őket és a gyereket is. Bochkornak valóban megvolt fiatalabb korában a celebvilág színe-java, ez egyáltalán nem baj, független volt, csajozott, mint bárki más. Aztán jött Várkonyi, megszületett a kislány, család lettek és Bochkor élt-halt értük, miattuk változott meg.
Melyik pasi megy szűzen 40 évesen egy kapcsolatba? Hát Bochkor sem volt az, sőt Várkonyi sem, ő éppen akkoriban, már terhesen vált a férjétől...nem is akart házasságot kötni többé, egy kudarc elég volt neki egy életre, mint nyilatkozta.
Itt az új szerelem:
www.facebook.com/avarkonyia/photos/a.426463687472876/1607149166070983/?type=3&theater
ittott
@Kukac Kukac: barom az anyád. mért kellene tudnom az életrajzukat???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.