A műsorvezetőnő 12 év után szakított Bochkor Gáborral, most nagyon nehéz időszakot él meg. 

Várkonyi Andrea Bochkor Gáborról: "Őszintén mondom, hogy én még mindig szeretem őt"

Ilyen döntések nyilván nem egyik napról a másikra születnek és ha van gyerek, akkor pláne nem – kezdte a Lokálnak Várkonyi Andrea, aki hónapokkal ezelőtt szakított Bochkor Gáborral, akivel tizenkét évig voltak együtt. Akkor el is költözött 11 éves kislányukkal, Nórival.

Nem fér bele, hogy a gyerekem apjáról bármiféle rosszat mondjak és nem is fogok. Őszintén mondom, hogy én még mindig szeretem őt, mint embert. Már nem új a helyzet nekem, ugyanis hónapokkal ezelőtt szakítottam és költöztem el és talán pont ezért úgy érzem, hogy a neheze már lezajlott. Igyekszünk kialakítani mindent úgy Nórival, ahogy az a legjobb, mert nekem ő a legfontosabb. Szeretném, ha nyugodt élete lenne, már olvas ő is és a korosztálya is, a saját eszközeimmel próbálom ennek az egésznek nem kitenni. Az is természetes, hogy nem szidjuk egymást Gáborral, azt hiszem, nem lehet olyan helyzet semmilyen körülmények között, hogy az egyik szülő a másikat szidja a gyereknek – magyarázta Andi, aki azt is őszintén bevallotta, hogy a szakítás után az sem segít, ha valakinek pszichológus végzettsége van. Mint ismert, Várkonyi végzett pszichológus, Gaál Viktorral szokott párkapcsolati témájú eladásokat tartani.

"Ilyenkor az ember nem pszichológus és nem tankönyv szerint éli az életét. Ha érzelmileg benne vagy, akkor az egész annyira más. Azt hiszem, nagyfokú önvizsgálatra van szükség, fontos hogy eljussunk abba a fázisba, hogy már tanulságokat is le tudjunk vonni. Bármi, ami az emberrel történik az valahogy járuljon hozzá a személyiségünk fejlődéséhez. Sok rossz történhet az életünkben, de valahogy az lenne a jó, ha mindegyikben meg tudnánk látni, hogy hogyan tudjuk ezt a saját javunkra fordítani. Az segít a rossz részét is enyhíteni, én most ebből építkezem"

– tette hozzá Várkonyi Andrea. 

(Lokál)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Ez a vallomás a lehető legnagyobb hiba. Addig, amíg egészséges ez a reggeli rádiózás nagyágyúja, addig pont leszarja hogy ki szereti,...majd ha járni sem tud, na akkor visszakuncsorog...legalább lesz, aki ingyen pelenkázza... a doktornőnek
lehetne ennyi esze
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Ez a vallomás a lehető legnagyobb hiba. Addig, amíg egészséges ez a reggeli rádiózás nagyágyúja, addig pont leszarja hogy ki szereti,...majd ha járni sem tud, na akkor visszakuncsorog...legalább lesz, aki ingyen pelenkázza... a doktornőnek
lehetne ennyi esze
picike1
a legnagyobb hiba a tankönyvszerinti élés hát ezért alakult ahogy vannak
volvós
Nem anyázok, de menjetek a 3.14-chába !!! Büdös celebek,
vagyis a qrwa és a strici esete...
sokanvagyunk
Csernus dokival biztos jó tippeket tudnának egymásnak adni ebben a témában...
Edmond Dantes
Ez a nő abból él,hogy azzal az igénytelen,"celebekkel"röhögő csatorna majommal való kapcsolatával házal? Elképesztő,és neki orvosi diplomája is van???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.