A Fiumei úti sírkert ravatalozója előtti Kegyeleti Parkban Mága Zoltán Budapesti Primarius Szimfonikus Kamarazenekarának ingyenes koncertjére várja az érdeklődőket a Nemzeti Örökség Intézete november 1-jén délután.

Az idei koncerten felhangzik többek között Johann Sebastian Bach és Charles Gounod közös szerzeményében az Ave Maria, Johann Sebastian Bach Air című szvitje, Franz Schubert Ave Mariája és Tomaso Albinoni legismertebb műve, az Adagio is – olvasható a NÖRI közleményében.

A Fiumei úti sírkert mindenszentek és halottak napja alkalmából meghosszabbított nyitvatartással várja az emlékezőket, hozzátartozókat.

Szombattól október 30-ig és november 5-től 9-ig reggel 7 és este 6 óra között, október 31-től november 4-ig este 8 óráig látogatható a Nemzeti emlékhely. A Kossuth- és a Deák-mauzóleum november 1-jén és 2-án szabadon megtekinthető, a parkolás a temető területén október 27-től november 4-ig ingyenes.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Mága Zoltán hegedűművész

(MTI)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nagy kár, hogy az a ravatalozó nem a célját szolgálja, üres lesz, pedig nem bánnám, ha mága kedvenc politikusainak húzná el utolsó nótájukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Szólni kellene neki hogy Halottak Napja lesz, nem cigány temetés...
yazo64
November 1-én egyébként Mindenszentek van...
Sámannus
@yazo64: Ha a főnökének bazseválna a ravatalozóban még táncolnék is a försztlédivel:DDD
yazo64
@Sámannus: Nagyon sokan tépnénk sorszámot:D ... várólista sem kizárt:D
Desischado
@F_Viktor: Viktor, gondolatolvasó vagy, rögtön az jutott az eszembe, hogy bár már orbánnak meg a bandájának húzná!
Desischado
@yazo64: Azt meghiszem, özönlene a nép! Hiszen csodálatos látvány lenne a ravatalon! (elképzeli, és beájul) Lenne utcabál, örömünnep, pezsgőznének az emberek! Istenem, csak már ott tartanánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.