A Fiumei úti sírkert ravatalozója előtti Kegyeleti Parkban Mága Zoltán Budapesti Primarius Szimfonikus Kamarazenekarának ingyenes koncertjére várja az érdeklődőket a Nemzeti Örökség Intézete november 1-jén délután.

Az idei koncerten felhangzik többek között Johann Sebastian Bach és Charles Gounod közös szerzeményében az Ave Maria, Johann Sebastian Bach Air című szvitje, Franz Schubert Ave Mariája és Tomaso Albinoni legismertebb műve, az Adagio is – olvasható a NÖRI közleményében.

A Fiumei úti sírkert mindenszentek és halottak napja alkalmából meghosszabbított nyitvatartással várja az emlékezőket, hozzátartozókat.

Szombattól október 30-ig és november 5-től 9-ig reggel 7 és este 6 óra között, október 31-től november 4-ig este 8 óráig látogatható a Nemzeti emlékhely. A Kossuth- és a Deák-mauzóleum november 1-jén és 2-án szabadon megtekinthető, a parkolás a temető területén október 27-től november 4-ig ingyenes.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Mága Zoltán hegedűművész

(MTI)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nagy kár, hogy az a ravatalozó nem a célját szolgálja, üres lesz, pedig nem bánnám, ha mága kedvenc politikusainak húzná el utolsó nótájukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Nagy kár, hogy az a ravatalozó nem a célját szolgálja, üres lesz, pedig nem bánnám, ha mága kedvenc politikusainak húzná el utolsó nótájukat.
volvós
...és az előadás közben ünnepi beszédet mond az ikertestvére Don Viktorovics Viktorka...Magasságban egyformák, észben is...IQ bajnokok !
Commenter
@F_Viktor: az ízléstelenség netovábbja. A Fidesz egyik udvari zenésze elhúzza még a halottak nótáját is. Az adófizetők pénzén, mert neki azért fellépti díja csak van.
kripton
@Commenter: Ilyenkor nincs fellépti díja. Nem szeretem Mágát, de tudom, hogy rengeteget adományoz, és ingyen lép fel segélykoncerteken.
Commenter
@kripton: akkor bocs. ő legalább adományoz,mert ha már van miből-
csak úgy....
szép gesztus,ki tudja kiknek szól a nóta?,nem tom ,hogy a nemzet utolsó, maradék esze hun van elföldelve?..., a Gézabácsi ...,tudod a Hofi ! ecsém,-kurva messze bozseválj a müvész úrtól,mert az képes rá ,hogy fölgyün és eltöri a vonód és csöppet sem fajgyülöletbü,egy frászt! útálja a gennyes,nyalizós alakokat.
kripton
@csak úgy...: Akkor a legjobban saját magát utálhatja. Nála gennyesebb nyalizó kevés volt. Czinege vezérezredes, honvédelmi miniszter, és Aczél kulturális főinkvizitor elvtásak barátja, vadásztársa, és udvari bohóca... A poénjait egy gegcsapat, az akkor kezdő Fábri Sándor és mások szállították.
Engedéllyel volt "bátor".
Clavigo
@kripton: " Gennyes nyalizókkal " tele van a Zorbán konda.
kripton
@Clavigo: Ez igaz. De nem ment Hoffmannt.
Sámannus
Szerintem a kontrás, meg a bőgős egészen biztos, hogy ingyen játszik, de a Zotya kizárt, mert kap annyi pályázati pénzt mint a szemét. Talán neki több a pénzjuttatása, mint a Fesztivál zenekarnak.
Kezeljük helyén a dolgokat. Amíg Aladáréknak el kellett volna számolniuk, ennek a faszinak csak a hóttakkal kell elszámolni, meg a maffiával, akinek visszaoszt csendesen.
Commenter
@Sámannus:milliárdos...ő is. Így könnyű adni, és jótékonykodni. A visszás az, hogy egy olyan hatalom "kultúrharcosa" amely csak saját magával jótékonykodik az emberek kárára, nem is akármilyen szinten.
kishonda
@kripton: Nem zavar, hogy a cikk a vitéz úrról, és az udvartartásról szól és nem Hofiról?
csak úgy....
@kripton: te nem tudod,hogy mirü beszész!,...látod barátom! te ezért vagy ...,hogy is mondjam!? :) nagyon gáz...
F_Viktor
@kripton: Írod:
"... tudom, hogy rengeteget adományoz, és ingyen lép fel segélykoncerteken."

Ez az ember ritkán adományoz, inkább adományokat gyűjt! A kettő ég és Föld, bár egy farkas flórián bőrszínéhez hasonló polgártársra nem szívesen bíznám saját adományomat.
Más miatt is gyanús az ipse, mert így szokott kezdődni az orbán médiában az adományozási cikkek:
"összegyűlt, mintegy X millió forint értékű adomány – tájékoztatta a művész kommunikációs ügynöksége az MTI-t."
Ami hiába a NER, közös kommunikációs, egy személy által irányított médiák, az adatok annyira nem egyeznek, hogy van ahol 5 ezer rászoruló gyereket segített a roma csávó, de van ahol ennek éppen dupláját, 10 ezer gyereket.
kripton
@kishonda: Ha kijózanodtál, gyere újra!

csak úgy... 19:01
F_Viktor
@Sámannus: Írod:
"...mert kap annyi pályázati pénzt mint a szemét."

+ mellette a nagy állami cégek (pl. MVM) a közösből több 100 millió forinttal tömik ki minden évben!
kripton
@F_Viktor: Meg élő gyerekeket süt grillen a kertjében...
Sámannus
Amióta Pali bácsi udvari zenésze lett kinyíltak a pénztárcák is a rózsakertekben, kalácsot esznek a purdék otthon, nem száraz kenyeret, és nagy tüzet raknak a kandallóban, ami akkora, mint a viskók egy telepen.
csak úgy....
@Sámannus: ha a szaporulatot nézem ,lesz még cigány miniszterelnök magyarországon ...
...,hogy akkor majd ,ki kit hegedül és ki kinek...,lényeg ,hogy szípen szóljon és hangosan.
yazo64
Szólni kellene neki hogy Halottak Napja lesz, nem cigány temetés...
yazo64
November 1-én egyébként Mindenszentek van...
Sámannus
@yazo64: Ha a főnökének bazseválna a ravatalozóban még táncolnék is a försztlédivel:DDD
yazo64
@Sámannus: Nagyon sokan tépnénk sorszámot:D ... várólista sem kizárt:D
Desischado
@F_Viktor: Viktor, gondolatolvasó vagy, rögtön az jutott az eszembe, hogy bár már orbánnak meg a bandájának húzná!
Desischado
@yazo64: Azt meghiszem, özönlene a nép! Hiszen csodálatos látvány lenne a ravatalon! (elképzeli, és beájul) Lenne utcabál, örömünnep, pezsgőznének az emberek! Istenem, csak már ott tartanánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.