Ambrus Attila nyáron hibázott, de nem akarják méltányosságból elengedni a büntetését.

Kiakadt a Viszkis a hatóságokra: "Az egész családomat szívatják"

Júniusban vonták be ittas vezetés miatt a Viszkis jogosítványát. Ambrus Attila a döntés ellen fellebbezett, de a méltányossági kérelmet elutasították. Mint a Blikknek mesélte, szerinte a hatóságok nem felejtik el, hogy egyszer már keresztbe tett nekik. 

Évekkel ezelőtt, amikor szabadultam, akkor is megszívattak, és azóta is lépten-nyomon éreztetik, hogy nyomorult vagyok. Bármit teszek az életben, hendikeppel indulok. Most nemcsak engem, hanem az egész családomat szívatják, a feleségemet és a gyerekemet is. Nem tagadom, én hoztam rossz döntést, amikor órákkal az után, hogy ittam két pálinkát, volán mögé ültem, de ötvenéves elmúltam, a feleségem bár most jól van, bármikor bármi történhet, igazságtalannak érzem, amit velem tesznek"

– nyilatkozta a lapnak Ambrus.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Hah, még neki áll feljebb! A tróger ember az tróger ember marad egész életében. Ma még csak ittas vezetés, holnap meg majd stukkert fog az emberekre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Sajnos összetéveszti a Robin Hood féle tv sztárságot a hétköznapi ember életével , sajnos mások is bele esnek ebbe csapdába csak ott annyi a különbség , hogy a törvényeket ők hozzák , vagy éppen a vak komondor megy a lábuknak.
wagabund
Személyiségzavaros ez az ember...olyan, mint győzike, vagy pákó...
Méghogy méltányosságból?...aszongya, hogy bármi történhet a feleségével..akkor maradjon a közelében, ne kóricáljon ittasan...
Egy elfogadható film készült róla, de ez nem jogosítja fel, hogy ittasan vezessen...az ittas vezetés előre megfontolt gyilkossági kisérlet.

Rinyálni újabban nagyon tud...
advocat
Bankot se raboljon, de ittasan se vezessen. Mert az még életveszélyesebb lehet. Nemcsak rá. Előbb gondolkodni, utána dönteni! Iszik vagy vezet. Ilyen egyszerű. És ez nem veszélyezteti a családját. Mert ha ittasan karambolozik? Stb. Szóval lehetne sorolni.
terlasz
Miért gondolja, hogy rá más szabályok vonatkoznak?
"órákkal az után, hogy ittam két pálinkát, volán mögé ültem" - Két üveggel? A stampót nem mutatja ki a szonda néhány óra elteltével.
Macskaszem
Ittasan még Ambrus Attila sem vezethet. Lebukott, viselje méltósággal, ne rinyáljon, mint egy fürdős kurva.
sokanvagyunk
Most rovott múltúként, vagy celebként nyavalyog?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.