Friss fejlemény az erőszakkal hírbe hozott sportolók ügyében. A nemi erőszakkal hírbe hozott vízilabdázók ügyvédei az ATV-nek azt mondták, ügyfeleiket még mindig nem kereste meg a nyomozóhatóság, ugyanakkor Gatter László indítványban kérte, hogy tájékoztassák az ügy állásáról.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Commenter: Igen, mert Jacko a sajat elvesztett gyerekkorat akarta bepotolni Neverland-del. Igazad van, de azert o"rola sem mostak le elete hatralevo reszeben a gyermekmolesztalas bunet...
Tudod, a Karinthy-fele "kabatlopasi ugy"...
karma1
Vajon ki forszirozta Gerencsert, hogy vigye a rendorsegre - allitolag 2 ev utan - ezt a "nemi eroszakot"?
Persze, hogy visszamondta az ugyet, mert kozben rajott, hogy egy koncepcios pert akarnak csinalni a ket vizipolos ellen - valoszinu kell a poziciojuk valami nevenincs fidesz-fannak, lehetoleg tripla fizetessel, kibovitett jogkorrel,.
Csak elszamithattak magukat a per kirobbantoi - raadasul olyan benan csinaltak ezt a pert (is), hogy nem tudtak osszeallitani egy nagyjabol hiheto vadiratot sem, mert nem volt bunteny.
Meselhetnek nekem arrol, hogy mit erezhetnek a nemi eroszak aldozatai, miert nem beszelnek 2- 20 evig a tortentekrol - eddig minden ilyen tortenetrol kiderult, hogy nem egeszen ugy tortent, ahogy az aldozatok allitjak.
Igazan bajban lehetnek a vadlok, mert ha fuggetlen szakertok analizaljak a gyerek szoveget, akkor erdekes dolgok derulhetnek ki.
Ugyanez tortent annakidejen Michael Jacksonnal is: egy no vadolta meg, hogy a fiat molesztalta Jacko - majdnem 4 evebe kerult, mire bebizonyosodott, hogy semmi sem igaz a vadbol - a vegen a rajtakapott anyuka bevallotta, hogy nem tortent meg a fia "simogatasa" sem, csak o akart igy nagy penzt leszakitani az enekesrol. Csak eppen ennek a bebizonyitasa rengeteg penzbe es hitelrontasba kerult Jackonak.(Ha valahol szigoruan veszik a gyerekmolesztalast, hat az USA-ban igen...)
Commenter
@karma1: de az olimpikonok lejáratása az már így is megvolt. Azt hitték, mivel egy balhés ügyük volt korábban, ebből gyorsan kreálnak valami nagyon súlyos nemi erőszakos ügyet. Azért gyermeteg lélek volt Jacko gondolj Neverlandre.
karma1
@Commenter: Igen, mert Jacko a sajat elvesztett gyerekkorat akarta bepotolni Neverland-del. Igazad van, de azert o"rola sem mostak le elete hatralevo reszeben a gyermekmolesztalas bunet...
Tudod, a Karinthy-fele "kabatlopasi ugy"...
Commenter
@karma1: ebbe halt bele, a meghurcolásba. Meg a gyógyszerfüggőségbe állítólag.Hát most nem kabátot köpenyt akartak lopni.
Commenter
@karma1: remélem a két sportoló visszaperel, és ha nem mondott igazat a kislány, akkor komoly kártérítést kaphatnak. Hitelrontás, rágalmazás,stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.