A hidegtálak, no meg persze a közelgő szilveszteri összejövetelek szupersztárja a kaszinótojás (vagy ahogy az angol nyelvterületen nevezik, az ördög tojása). Minket most nem a legfinomabb recept felkutatása vezérelt, hanem az, hogy utánajárjunk, honnan is ered ez a mutatós kis falat. A megfejtéshez a távoli múltba, egészen pontosan az ókori Rómába kell visszautaznunk. A rómaiak […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
fiatal koromban minden csemege üzletben lehetett kapni remek minőségben, manapság alig van olyan hely, ahol elfogadhatót ehetsz! =))
emerencia
@RonaGyuri: Húsvétkor házilag elkészítettem de nem volt olyan mint az a régi.
RonaGyuri
@emerencia: bocs nem azt mondtam, hogy az enyém lett rosszabb, az - bár több változatot is csinálok - mindig kifogástalan. Hanem arról, hogyha venni akarsz. legyen az nagy áruház közepes vagy kis bolt, sőt büfékben sincs elfogadható. Sőt az sem gyakori, hogy jobb szállodáé jó lenne.
emerencia
@RonaGyuri: Nem állítottam, hogy a tiéd rossz, hiszen nem írtad, hogy te is el szoktad készíteni. A sajátommal és a vásárolt kaszinótojással nem vagyok megelégedve mert keresem azokat a régi ízeket. Nem baj, legközelebb majd egy másik recepttel próbálkozom.
CsipkeRózsa
A vásárolt kaszinó tojás azért rossz, mert a sárgájával kikevert vaj helyett, áttőrt főtt burgonyát használnak, az olcsóbb. A hozzá tálalt tartár minősége is jobb, ha otthon készül.
ila51
már régi ízek illatok sincsenek ...legyen az paradicsom , paprika , uborka , vagy tej

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.