Dögös képpel jelentkezett közösségi oldalán a luxusfeleség. Köllő Babett egy vadító csipkés melltartóban pózolt a kamerának.

A luxusfeleség igéző tekintetével levette a lábáról rajongóit, akik rengeteg pozitív kommenttel árasztották el a színésznő Instagram oldalát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nincs siralmasabb, mint amikor valaki mindenáron a saját unokájának, de max a lányának akar kinézni.
Ezzel egyidőben a plasztikai sebészek tömött csoportja csókoltatjs és köszöni a tőle befolyö fillérecskéket.
qxy
' " Luxus feleségek. " - Pénz éhes ribancok. Nem tudom mi lesz a neve ha a pénztárca azt mondja hogy ,.- kis szívem, az autót is le szokták cserélni .te is így jártál., menj a picsába. De biztos lesz aki kap az ilyen ribancokra . szégyen szégyen. Találkoztam egy jó pár ilyen ribanccal. El is mesélték mi mindent meg kell tenni azért hogy ennyi pénzt költhessen..
Az egyik faszi, ki állt az udvarra és azt kiabálta.- Mindenki azonnal jöjjön ide . Össze futott a sok emberke és meg kellett szagolni a faszi középső ujját. .- és közbe kiabálta.- érzitek? milyen büdös a p...ája??? érzitek? és ribancnak ott kellett állnia mellette és égni mint a rongy. De meg tehette azt is a ribanc hogy a " Cefter" lábast ki baszta mert nem volt kedve al mosogatni. Mindennek van ára.
r2d2
Basszus! Micsoda szóösszetétel: LUXUSFELESÉG... Ez a szóalkotás egyéb módjai című nyelvészeti fejezet eredménye, avagy tényleg van ilyenre igény?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.