Volt menye, Pártos Csilla elhagyta a lakást, az unoka azonban még mindig ott lakik.

Pécsi Ildikó fegyveresekkel dobatná ki unokáját a lakásából

Tovább folytatódik a pereskedés Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügyében. Az ügy most ott tart, hogy Pártos a bíróság felszólításának eleget téve elhagyta a színésznő lakását, Csaba nevű unokája viszont erre nem volt hajlandó.

A Blikk azt írja, Pécsi Ildikó nemrégiben kezdeményezte a karhatalom beavatkozását, így, ha unokája továbbra sem akarja elhagyni a házat, akár fegyveres erőkkel is kilakoltatná. Csaba levélben kérte nagyanyját, hogy maradhasson, de elutasító választ kapott.

„Milyen unokám? Aki tizennégy éves kora óta rám sem nyitja az ajtót? Mi közöm van nekem hozzá? Semmiféle jogosultsága nincs semmire”

- mondta Pécsi Ildikó a Star magazinnak.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
és Magyar György ennek az ügyvédje? ...mert azt állítja, hogy régi barátok?...na, annál rosszabb...

mint az előttem szóló is rávilágított a stílusra...
Csizmás Kond
...ez már a soknál is sokabb...mert azt ugyan nem hiszem, hogy önként publikálnak minden kis szösszenetet a cirkuszaikból, viszont ha nem akarnának szerepelni biztos véget tudnának vetni legalább a folytonos sajtószellőztetésnek.
...vagy az is lehet tényleg tetszik ez neki...
wagabund
@Csizmás Kond: ezt az igen szarul kinéző, erősen öregedő művésznő gerjeszti, hogy legalább így nem felejtik...

(be kell vallani, baromi sokat nevettetett, amikor top-on volt... Még képviselő is volt, de arra már senki nem emléxik...most minden jó és szép emléket sikeresen lerombol)
papa.49
@wagabund: Én csak annyit mondhatok nagyot csalódtam a ,,művésznőben,, ...
wagabund
@papa.49: pontosan...valahogy ezt szerettem volna kinyögni..
papa.49
@wagabund: ,,Értjük mi egymást fél szavakból is,, ( Hányas vagy ? Kern András)
1magyar
A gyerek még jó, hogy az anyját védi. Ha meg tartozik a gyerektartással a fia csukják börtönbe!
Aki Én
Az is beteg, ahogy ezek teregetik a szennyest. Az ilyen anyóstól és nagymamától óvjon az ég.
vacsi
A vén banya mindent elkövetett, hogy a drága jó fiacskája ne fizessen a gyerekének (!) - aki akkor még csak 14 éves, általános iskolás volt - tartásdíjat. A nevére vette az ingatlanjait, és igazolta a bíróság előtt, hogy ő tartja el, a hülye fiának nincs jövedelme. Akkor mégis, miért várta volna el, hogy a gyerek látogassa, és a szemébe kellemkedjen?! Mára meg már annyira megutálhatta, hogy látni sem akarja, és meg is értem!
Macskaszem
Az akkoriban 11 éves gyereket nem lehet hibáztatni semmiért, ő a saját családja áldozata. Mire felnőtt, a "kedves" nagyi teljesen elvadította magától, ne csodálkozzon, ha már nem is keresi vele a kapcsolatot. A kisebb unokáját is alig ismeri, nem az a dédelgetős nagymama fajta. Viszont tehetne egy békülő gesztust az unokája felé, akkor talán lenne valaki, aki néha rányitja az ajtót.
kissé felnőttem
A NAGYMAMA AGYÉRELMESZESEDÉSBEN SZENVEDHET DE NEM SAJNÁLOM MERT AMIT TENNE AZ ALJASABB BÁRMINÉL ENNYI.
Micike
@wagabund: (ma 14:05) De bizony én emlékszem...1975 és 1989 között az MSZMP tagja, 1994 és 1998 között pedig az MSZP színeiben volt országgyűlési képviselő.
wagabund
@Micike: Köszönöm...
akkor arra is emlékszel, mekkora szám volt, amikor a kövér művésznő lefogyott, és erről könyvet írt...hatalmasat kaszált, dőlt a könyveladásból a pénz...aztán a jómódtól újra bálna lett.
Eriksson
Ebben a családban egy férfi sincs? Jó Lajosomnak egy szava se?
Clavigo
Hogy mennyire unom már ezt a kib@szott családregényt...
Maganarra
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
görbetükör
Ez a nő elmebeteg.
Már mint színésznőt sem becsülöm semmire, hát még mint embert.
görbetükör
Ez a nő nem véletlen, hogy olyan fiút nevelt, aki hagyja, hogy a fiával ezt tegyék.
Az egész család egy hányinger! Remélem, egyedül, magatehetetlenül és betegen fog meghalni sok, sok keserves év után!
Eriksson
@görbetükör: Te ismered a családot?
görbetükör
@Eriksson: Családbarát kormány ilyen embereket termel ki!
Desischado
Ez nagymama?! Szégyen, amit művel. Régen kedveltem, de ma már megvetem. A vagyonát vigye a sírba.
desiro
Ne alkossunk olyan dologról aminek nem ismerjük az okait.
Inkább az a szégyen, hogy marakodást a médiában teszik.
1magyar
De ha a menyének volt lakása az egyértelműen ebbe a lakásba mehetett el. Tehát akkor azt fizesse vissza az öreglány. Jelenlegi piaci áron.
Eriksson
@görbetükör: 23:24 És az olyan gyűlölködőket ki, mi termeli ki mint amilyen te is vagy? Nem is ismered őket. Fogalmad nincs róla, hogy kik ők, s miként élnek. De te csak mondod, mondod, még jó néhány kedves hozzászólóval együtt. Szerinted nálatok az igazság?
ila51
Nekem is csak az a kifogásom , hogy nyilvánosságra hozzák ... a szennyesüket
ila51
@szep napot: ...a tónusa , de a cigányok nem hagyják egymást ...náluk ne kezdjünk el igazságot , vagy békítést tenni , mert egyből összefognak
Eriksson
@ila51: Ja. Attól még lehetnek rendes emberek, hogy nem egyeznek a vagyonon. Volt ilyen már a világtörténelemben, és lesz is még sok.
ila51
@Eriksson: ..én a mentalitásukra gondoltam ...
Eriksson
@ila51: 08:25-re válaszoltam 08:29-kor.
Magyar Gyurci bácsi az ügyvédjük. Mint tudjuk, ő újabban nagyon hozzászokott a nyilvánosság előtti szerepléshez. Innen lehet Pécsiéknél ez a mindent kiteregetek hozzáállás.
ila51
@Eriksson: igen , arról olvastam én is , más eseteknél is
görbetükör
@Eriksson: Gyűlölet abban van, aki erőszakkal kitenné az unokáját, az anyjával együtt.
A vérkötelék nem érdem kérdése. A gyűlölet a véretekben van már!
Eriksson
@ila51: Szerintem élemedett korára való tekintettel tehetne gesztust az unokája felé, hiszen nincsen több leszármazottja a fián kívül.
1magyar
Az öregcsaj anno kiválasztotta a menyét a fiának - emlékeim szerint. Ő hozta őket össze. Ha meg rosszul döntött akkor kutyakötelessége viselni a következményeket és a vér szerinti gyereket nem büntetheti mert akármilyen (nem tehet róla, legfeljebb ők a felnőttek) akkor is vér szerinti leszármazott.Egy élőlénnyel nem bánhat úgy mint a megunt rongyaival-!
Katalina62
@1magyar: manapság már nem lehetne kiválasztani senkit! Szerintem nem tartottak fegyvert Csilla fejéhez sem!
Katalina62
@1magyar: a többivel egyet értek! Bár egyik fél mellet sem teszem le a vogsom!
wagabund
@1magyar: mondjuk a fia nevelésében sem jeleskedett...először ezt kellene figyelembe vennie...megszokta a here életet, ez a vége...
csipetke
Nem értem,miért nem Pécsi puhapöcs fia intézi a családjának az ügyeit,miért a vénasszonynak kell(?) nyüzsögnie.Szűcs Csaba a házassága alatt többszázmilliós ingatlanvagyonra tett szert,amiből /tetszik-nem tetszik/ Pártosnak is jár.Ezt a vagyont Szűcs Csaba közvetlen a válóper előtt gyorsan az anyjára íratta.Ezt vizsgálja most a bíróság,ez a per még nem zajlott le.Asszem sokkal jobban járt volna mindenki,ha ezt a házat hagyták volna az unokának,és Pártos nem pereskedne tovább Szűcs Csabával.De azt érzem,hogy az öreglány a köztudatban akar maradni bármi áron.
karma1
Ha BARMI tortenne koztem es az unokam kozott, ami miatt elhidegultunk / elhidegulunk egymastol, en akkor sem lennek kepes ezt tenni - tobb dolog miatt sem.
Peldaul azert, mert a fiu unokam az en elsoszulott FIAM gyermeke - tehat az en verem
Mert az unoka - ha vegiggondolna ez a banya higgadt, jozan paraszti esszel - NEM rablogyilkos, vagy masfele bunozo, es hogy amikor a szulei civakodasa kezdodott, akkor 11 eves volt, es semmirol sem tehetett, mint egy ennyi idos gyermek.
Harmadsorban - ha ugyanezzel a jozan paraszti esszel EZT is vegiggondolja, akkor egy ilyen kenyes csaladi problemat NEM tereget ki a bulvarmediaban.
De ha mar kitereget, akkor - allitolag csaladszereto - no letere nem tesz ilyen visszavonhatatlanul durva es gusztustalan megjegyzest akar fegyveres beavatkozas hasznalatara is...
Ha mindent vegiggondolna normalis esszel, - es nem a menye elleni merhetetlen gyulolet vezerelne' - akkor SEMMIKEPPEN nem az unokajan akarna levezetni az osszes gyuloletet...
Ennek a ven banyanak az itelokepessege teljesen elveszett - aki nem tudja felmerni, hogy az unokaja a sajat vere is, es azon kivul, hogy nem latogatta, nem nagyon lehet ok fegyveres ero igenybevetelere egy kilakoltatasnal.
Remelem, hogy az unoka ezutan oriasi ivben fogja leszarni egyszer es mindenkorra ezt a banyat,...
Elvesztette elottem az egesz nimbuszat, mar nem tudok a szineszi teljesitmenyere emlekezni, orokke ez az utolso megnyilvanulasa fog eszembejutni rola. Ez pedig nem illik egy divahoz, nepszeru szinesznohoz, egy NOHOZ, es foleg nem egy verszerinti nagymamahoz,...
csipetke
@wagabund: 13:54 Magyar György a mi /akkoriban még kisközségünkben/ volt kezdő ügyvéd.Akkor még mindennel foglalkozott,földátírás,stb,Annak az ügye intéződött gyorsan,soron kívül,aki oda tudta adni az 500 ft-ot.Akkor még az átlagfizetés 2000 ft körül volt.
Eriksson
@csipetke: Ez gondolom ma is így van, csak az 500 ft nem stimmel. Mára ez már jóval több, mivel Gyurci bácsi 'sztárügyvéddé' nőtte ki magát.
Patmarissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
karma1
@Patmarissa: Innen is huzz el a redvasba, jo?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.