Aki volt már benne lakásfelújításba az tudja, hogy a jó szakember aranyat ér. Azonban egyre nehezebb találni iparosokat, akik elvégeznék a házon belüli munkákat. Igaz néhány alap feladatot saját magunk is elvégezhetünk, de a legtöbb munkához mindenképpen szakemberre lesz szükségünk.

Forrás: 1000otthon.hu
Feltöltő: feherb
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem olyan nehéz szakembert találni, fel van fújva ez a dolog.

Csak ki kell menni Ausztriába vagy Németországba és kész. Ott van mind.
menekült
Ha valaki jó szakembert ajánl, az nem biztos, hogy nálad is jó munkát végez. Lehet, hogy nálad másféle feladatot kap, amit nem tud olyan jó minőségben elvégezni. Szóval, így is, úgy is lutri, hogy kit találsz meg. Egy biztos: ha az ember talál egy valóban jó szakembert, aki szuper minőséget produkál, azt meg kell fizetni, nem kell sajnálni rá a pénzt. Akinek nincs elég pénze, annak sajnos az egész munka végül sokkal többe fog kerülni.

Egy ember munkáját a minőséggel arányosan kell megfizetni. Mindegy, hogy az a munka egy padlóburkoló, festő, kőműves, ügyvéd, államtitkár, orvos, vagy képességfejlesztő. Mind egyformán fontos. Ahogy ma egy embert megfizetnek, az legtöbbször vagy aránytalanul alacsony, vagy aránytalanul nagy.

Aki reggelente elviszi a szemetünket, aki közmunkásként a parkjainkat szemétteleníti, gondozza, aki a gyerekünket tanítja, annak a munkája ugyanolyan fontos, mint aki elintézi a hivatalos ügyeinket, vagy ellenőrzi a menetjegyünket. Szeretnék végre olyan világban élni, ahol érezni lehet, hogy mindenki munkája ugyanúgy fontos és megbecsülendő, és így is honoráljuk. Az elvégzett munka minőségétől függően egyforma arányban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.