Csirkemell parmezános bundában – gyors és könnyű recept egy ínycsiklandó ebédhez. Vékonyra szeletelt csirkemellet reszelt parmezánba, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatunk, forró olajon kisütünk, míg ropogós lesz! Ha valami üdítően ínycsiklandót szeretnél, amit azért egyszerű elkészíteni, akkor a csirkemell parmezános bundában ideális választás lesz a számodra. Úgy is felfogható, mint a hagyományos rántott hús rafináltabb, ám egészségesebb változata, mivel nem kell a csirkemell szeleteknek bő zsiradékban tocsogva sülniük.

Feltöltő: Kiss Betty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Czibor32
-=--Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.