Bochkor Gábor hosszabban is megszólalt Várkonyi Andreával való válásuk kapcsán.

Bochkor Gábor kiteregette a szakítás durva részleteit: így hagyta faképnél Várkonyi Andrea

A Story magazinra hivatkozva a 24.hu azt írja, már januárban látta, valami nem működik köztük megfelelően, felesége pedig olyan személyiségváltozáson esett át, amivel nehezen tudott megbirkózni.

Arról is beszélt a rádiós műsorvezető, hogy amikor Várkonyi júniusban közölte, a kapcsolatuknak vége, Bochkor szinte sokkot kapott a fájdalomtól. Még pszichológushoz is elment, hogy rájöjjön, mi lehetett a hiba az ő részéről, felesége ugyanakkor pátterápiáról már hallani sem akart. Bochkor szerint 12 évet nem lehet csak úgy kitörölni, felesége mellett pedig megkomolyodott, a szétköltözés mély sebeket hagyott benne. Állítása szerint, miután egy barátjánál töltött nyaralás után hazatért Texasból, feleségének és lányának már hűlt helyét találta csak.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Beliczay László

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
van amire vigyázni kell. nem szabad otthagyni, és elutazni a föld túlsó oldalára. Beképzelt majom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat megis mit gondolt ez a himsoviniszta? Annakidejen egyutt baromkodott a Borossal, allandoan a noket cikiztek minden szinten, a legdurvabb trefaktol sem tartozkodva. Kifejezetten Andrea ellen is megengedte maganak a bunko megjegyzeseket - hat most megtanulta, hogy egyetlen no sem koteles csak azert szar kapcsolatban elni valakivel, mert van kozos gyerekuk, sot! A gyerekek nem hulyek, barmilyen eletkorban is eljenek, fel tudjak merni a szuleik kozott dulo harcot, meg ha nyiltan nem is veszekednek. A gyerekek sokkal kevesebbol is jobban tajekozodnak, a levegoben megerzik a feszultseget.
Ha mar januartol tudta, hogy valami nem stimmel a kapcsolatukban, akkor miert nem inkabb Andreat vitte el nyaralni kettesben, es megmenteni a kapcsolatukat, minthogy egyedul elrohanjon a baratjahoz Texasba.
Hat igy jartal, kedves himsoviniszta.
lampa laz
Feleség?? Csak élettárs volt, nem? Ezt az ööö ripacsot mindig utáltam. Csodálkoztam is ezen a nőn, h az elegáns, értemes férjét hogy tudta lecserélni erre az idétlen majomra.
dr. prédikátor
Ki a fasom az a bocskor??? ja az a kis buznyák geci!!!Utálatos alattomos egy fasz!!!
Edmond Dantes
Ez az a harsogva röhögő médiamocsok ,ez az a Bocskor,aki taknyos varjúként telebőgte a világot,amikor megszűnt a rádiójuk? Aztán mikor visszajött a gagyi média világába,ugyanakkora,röhögő pofával alázott mindenkit? Most mi a franc a baja,az hogy a nője már talán a szagát sem bírja? Bocskor,Hajdú,Jakupcsek...ezek már a lezüllött TV2-nek sem kellenek,pedig ott aztán összegyűlt a szemét.Persze az a nő is megérdemli a sorsát,aki egy ilyen alakkal összeállt.Viszont ahogy öregszik,talán alakulgat az ízlése.A kislányuk viszont semmiről nem tehet,igazán vele vitetik el a balhét.
ittott
van amire vigyázni kell. nem szabad otthagyni, és elutazni a föld túlsó oldalára. Beképzelt majom.
wagabund
ez az öntelt bocskor úgy hazudik, mint a vízfolyás...ezt már marhára únta a nője... a pasi jellemhibáiból könnyedén lehetne írni egy doktorit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.