A tejszínes csirkemell tésztával avagy chicken Alfredo a neve dacára nem olasz, hanem eredetileg amerikai recept. Nagy előnye, hogy pofonegyszerűen elkészíthető, szinte csak össze kell dobálni az alapanyagokat. (Azért csak szinte, mert menet közben ki kell szedni csirkemellet a főzőléből és szét kell trancsírozni.) A tejszínes csirkemell a tésztával együtt lágy, krémes ízeket képvisel, karakteresebb ízt a sajt tud neki adni. Az eredeti recept szerint parmezánt kell használni, de bármilyen sajttal kiváló egytálétel.

Feltöltő: Kiss Betty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.