Vigyorogva tűri, hogy megbilincseljék, később már azt meséli, fojtogatták a rendőrök – a történet Mohácsi Márkról, a 444.hu nevű propagandablog legújabb tüntimártírjáról szól, aki minő véletlenségből állandóan ott terem, ahol valami történik. A forradalmárka ezúttal azzal provokálta a rendőröket, hogy letörte az egyik rendőrautó tükrét, később viszont már azt állította, hogy a rendőrök fojtogatták a rendőrautóban. A Soros-proagandisták óriási szenvedéstörténetet rittyentettek Márk köré, olyannyira, hogy állítólag a könnyei gyógyítják az AIDS-et. A 444.hu, Soros György propagandablogja újabban mártírmeséket írt, így próbálván elterelni a figyelmet a puccsisták napok óta tartó erőszakos és keresztényellenes randalírozásáról a belvárosban. Így kerülhetett a hazugságbrigád célkeresztjébe Mohácsi Márk, akinek a kálváriája akkor kezdődött, amikor merő véletlenségből letörte egy rendőrautó tükrét, mindezt a rendőrök szeme láttára. Ezután a csúnya, erőszakos rendőrök megbilincselték a...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Prostisrácok.hu és a hitelesség. --- Szűzlányt találtak a 4-es út kamionparkolójában, írja az MTI és azTv1.
Két, azonos igazságtartalmú hírszolgàltató híre
namihami
@durbincs: . ,# - ' : ; ! ÷ ~ ` • =
Felismered ezeket? Segítek, ezeket (több másikkal egyetemben) írásjelnek nevezik. Sok olyan van, aki használni is tudja őket. A nyelvtanról, mint olyanról már szó se essék.
Tanulni, tanulni, tanulni-- ezt ugyan Lenin mondta, de attól még igaz is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok