Még júniusban ült ittasan a volán mögé Ambrus Attila, akit le is meszeltek a rendőrök. Bár az ügyet olcsón megsúzta, mégsem elégedett, mert pont akkor nem lesz jogsija, mikor a felesége szülni fog.

Júniusban meszelték le a zsaruk Ambrus Attilát ittas vezetés miatt, akkor a helyszínen el is vették a jogosítványát. 

Elfogadja az ítéletet a Viszkis, bár nem örül neki

Fotó: YouTube/TV2

Most kapták meg a Szegedi Járásbíróság ítéletét, amely szerint Ambrus 10 hónapra elvesztette a jogosítványát, emellett 200 ezer forintos büntetést is kiszabtak rá.

Bár Ambrus Attila ügyvédje elégedett volt az ítélettel, a Viszkis nem volt felhőtlen a verdikttel kapcsolatban.

El tudnám fogadni ezt a döntést, hiszen vállalom a tetteim következményét, ittasan nem lehet vezetni, mégis vannak fenntartásaim (...)

Hátradőlhetnék, de a feleségem, Réka január végére van kiírva a kislányunkkal. Hatvan kilométerre lakunk a kórháztól, ha bármi történik, megindul a szülés vagy valami komplikáció lép fel, mire kiér a taxi vagy a mentő, már meg is születhet a pici. A legrosszabbkor nincs jogosítványom, ami nagyon dühítő. Inkább fizetnék többet, csak ne tíz, hanem nyolc hónapra vonták volna be az engedélyemet!

- magyarázta a Blikknek Ambrus.

Ambrus Attila és felesége, Réka január végére várják első gyermeküket, akit Ambrus nagymamája után Anna névre keresztelnek.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
ökör. aki ittasan vezet, potenciális gyilkos.
görbetükör
Rajta kívül még egy csomó embernek kocsija sincs, nemhogy jogsija. És kilométerekre kórháztól.
Valahogy meg fogják oldani.
Yeromos
A volt köztörvényes bűnöző, jó kis hasznot húzott a bűnözésből, ez az undorító média gyakorlatilag celebet csinált belőle. A terhes asszonyra meg talán akkor kellet volna gondolni, mikor ittasan beült az autóba, még szerencse, hogy részegen nem ütötte el más terhes feleségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.