Tizenkét év együttlét után idén külön tölti a karácsonyt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Míg a műsorvezető a kislányukkal, Nórival várja a Jézuskát, addig a rádiós az édesanyjával kettesben vacsorázik szenteste.

Az első karácsony a szakítás óta: Bochkor az édesanyjával tölti a szentestét

Egy emberként csodálkozott rá az ország, amikor október elején kiderült, hogy a látszólag idilli kapcsolatban élő sztárpár tizenkét év után külön utakon folytatják az életüket. A szakítást úgy tudni, Várkonyi Andrea kezdeményezte, aki nővére elvesztése után teljesen átértékelte az életét.

A rádiós szerda reggel a Music FM Önindító című műsorában egy karácsonyi poén kapcsán – amikor azzal ugratták társai, hogy kedvenc karácsonyi dalának énekesnője bejelentkezett telefonon – megjegyezte, hogy szenteste vele lesz az édesanyja is. Ezután hívta fel a Bors munkatársa Bochkor menedzs­mentjét, ahol azt a választ kapta, hogy Bochkor nem szeretne arról nyilatkozni, hogy miként tölti az ünnepeket.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Beliczay László

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
az öreg jampec...visszatalál az őt egyedül szerető anyai öleléshez...mert amúgy szerethetetlen.
Commenter
mind2 irritáló. Együtt, és külön-külön is.
wagabund
ez a beszédhibás nagyágyú most Ambrus Attilát bátorítja, hogy ha szülne a neje, akkor jogsi nélkül is fuvarozhatja a kórházig...és ezt sokszor elmondta...
azt mondja Ambrus,hogy hatvan kilométerre van a kórház, ahol szülne a neje...az nem zavarja, hogy a tanyájához hat kilométerre van az esztergomi Vaszary Kolos kórház szülészete.?

olyanra bíztatja nyílvánosan, amiből Ambrus csak rosszul jöhet ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.