Karácsony (Harang csendül) Harang csendül, Ének zendül, Messze zsong a hálaének, Az én kedves kis falumban Karácsonykor Magába száll minden lélek. Minden ember Szeretettel Borul földre imádkozni, Az én kedves kis falumba A Messiás Boldogságot szokott hozni. A templomba Hosszú sorba Indulnak el ifjak, vének, Az én kedves kis falumban Hálát adnak A magasság Istenének. Mintha itt lenn A nagy Isten Szent kegyelme súgna, szállna, Az én kedves, kis falumban Minden szívben Csak szeretet lakik máma. Bántja lelkem a nagy város Durva zaja, De jó volna ünnepelni Odahaza. De jó volna tiszta szívből - Úgy mint régen - Fohászkodni, De jó volna megnyugodni. De jó volna mindent, mindent Elfeledni, De jó volna játszadozó Gyermek lenni. Igaz hittel, gyermek szívvel A világgal Kibékülni, Szeretetben üdvözülni. Ha ez a...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Személy szerint úgy éltem át 2018 ADVENTJÉT, amelyre még az átkosban sem volt példa, mivel akkor tájt MINDIG JANUÁR 1-jével jelentették be a drágulást, és egyéb kormányzati intézkedéseket.
.
Eltérően ezzel a GYÜLEKEZETTEL, akik olyan KILÁTÁSTALANSÁGOT, BIZONYTALANSÁGOT állították elő az év közben adhoch agyament intézkedéseivel, amely bizonyítéka alkalmatlanságukat!
.
Szeniorként a RABI TV körüli balhé miatt úgy elment az illúzióm, mint amikor Édesanyám egyik altemplomi búcsúztatásakor odajött hozzám talán a sekrestyés, hogy KEZDJEM EL a szertartárt, mivel MÁS VALLÁSÚ volt az Anyukám. Azok után, hogy a korábban elhamvasztott anyukám altemplomba való helyezéséhez KI KELLETT FIZETNEM a közel százezer froncsi hamvasztást.
.
Azt mondtam, hogy adja oda a csavarhúzóját, beteszem a lyukba az Anyukám hamvait, mivel kifizettem a szertartást, az AVE MARIÁT, és a hókuszpókot is!
.
Tíz perc múlva jött egy LIHEGŐ PAP, lezavarta latinul a műsort, és így lett tragikomédia egy Édesanya örök nyugalomba helyezése a ZSIBIZŐ, trehány EGYHÁZFIK miatt.
Dr plágium
@tudode: Ez nagyon szomorú.
A karácsony a szeretetről szól! Nem hagyom hogy a politika tönkre tegye ezt a szép ünnepet.
Nincs szebb mint amikor az egész család összejön és együtt töltjük az ünnepeket. Ilyenkor kizárjuk a külvilágot és csak mi létezünk, együtt...
Szívet melengető nézni ahogy az unokák boldogan bontogatják az ajándékokat, látni a felnőtt gyerekeimet ahogy ismét olyanok mint a gyerekek :)
Mert jó ha együtt van a család, azt soha senki nem veheti el tőlünk.
tudode
@Dr plágium: .
Igen!
.
Így lenne BOLDOG számomra is a KARÁCSONY, de ahány élethelyzet annyi, mivel magam részéről ÖT NAP MÚLVA leszek 83 éves, az idősek kihaltak körülöttem, a fiatalok pedig KÜLFÖLDÖN keresik a boldogulásukat.
.
Ugyan hálát adok a Jóistennek az élet minden mp-ért, Skype-on, telefonon nem u.a. a CSALÁD együvé tartozása.
.
Még a II. vh-ban is ELHALLGATTAK a fegyverek, ugyan grízből készült a torta, befőtt díszítéssel, és rongybaba került a képzeletbeli karácsonyfa alá, de bíztunk abban, hogy VÉGE LESZ a háborúskodásnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.