Ezúttal pozitív értelemben vitte a hírünket a világban.

Magyar pálinkával ismerteti családját az ausztrál filmsztár

Fotó: AFP

Magyarországon forgatott egy filmet a híres sorozat- és filmsztár, Ruby Rose, akit legutóbb egyébként a The Meg című óriáscápás filmben láthattunk, és egy forgatási sérülésnek köszönhetően megtapasztalhatta a magyar egészségügyi rendszer mindennapjait, ami teljesen elborzasztotta.

Úgy tűnik viszont, hogy nem csak a kórházainkkal tettünk rá mély benyomást, ugyanis egy friss Insta-sztorijában arról beszélt, hogy bemutatta a családjának a pálinkánkat, amiket vásárfiaként vitt haza Ausztráliába, rögtön négyfélét is a kép alapján.

Magyar pálinkával ismerteti családját az ausztrál filmsztár

(24.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Powelansa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
namihami
Legalább az alkohollal vágjunk fel, ha már a műveltségünk, iskoláink nívója, az egészségügyünk és fideszeseink erkölcse nem ad okot a büszkeségre.
Kormányunk vezetői és szolgái lopnak, mint a szarka, mentális nívójuk a nullához tendál, de legalább az alkoholizmus terén erősen dobogósok vagyunk. A piánkra és fogyasztásukra van okunk büszkélkedni?
tulipan
@durbincs: Te persze hülye vagy? vagy csak szimplán ,s csak így karácsonykor ? Ploestiből ? a bányakecódból, a vederrnyi bányalóvizeletpáleszed mellől?? Shikarii, Csimás kond a narancsos ploestie haverok társasága ellenére?
de ne feledd, ezek a barom narancsos haramiák,szemernyit nem hisznek,és nem is szentimentálisak,s lenyúlnak mindent amihez csak hozzáférnek?
Hisz a Ploesti bányakeconál a Te lehetséges Balatoni-kecód, ablakkal,folyóvízzel,káddal - az neked már Hawaii ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.