Pintér Tibor a Velvetnek összegezte őszintén az idei évét. Az interjúban szóba került exbarátnőjével való viharos kapcsolata is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

A 44 éves színész az évet a saját maga által írt és rendezett Jimmy-musicallel kezdte, aminek a főszereplője is ő volt. Elmondása szerint

a darab ugyanolyan megosztó lett, mint saját maga, ám mindenképp sikernek könyveli el.

A Velvetnek elmondta:

Összességében a musicial nagyon jól sikerült, szép történetet kerekítettünk belőle. Persze megosztó lett a darab, de sokak tetszését kivívta, eddig nem volt olyan, hogy a közönség ne állva tapsolt volna a végén. Aki pedig nem látta, azt kicsit felháborítottuk, hiszen Jimmy és az én nevem is megosztó. Ám igény az van az előadásra, sokat játszottunk belőle, és jövő év elején is lesz több előadás.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Tenya a lapnak beszélt magánéletéről is. Fridával való kapcsolata rendszeresen téma volt a médiában, hol összevesztek, hol kibékültek, néha pedig a köztük lévő korkülönbséget feszegette a sajtó.

Engem mindenki pedofilnak tart, és lehurrognak azért mert fiatal barátnőm volt a Fridi személyében, pedig a korkülönbség, ez a 23 év, nem gondolom, hogy olyan sok lenne

- nyilatkozta Tenya.

Hozzátette:

Nem hiszem, hogy ez akkora probléma, ha egyébként két ember szellemi és lelki síkon együtt rezeg. Jókaitól kezdve Faludyn keresztül külföldi és magyar hírességek tömkelege sokkal fiatalabb nővel él/élt együtt. Azt gondolom, hogy ez önmagában nem szégyen, nekem a Fridi azért is volt egy színfolt az életemben, mert visszarángatott a fiatalságomba, és például tényleg újraéltem vele az érettségi feelinget. Ez tök jó érzés volt. Viszont azt hiszem, mióta eltelt az több mint 20 év, mikor én érettségiztem, nagyon felgyorsult a világ, és ma már sokkal nehezebb egy érettségi.

Végül Fridáról elmondta:

Ő egy csiszolatlan gyémánt, csak nekem nincs erőm és türelmem csiszolni. Nekem egy olyan társra van szükségem, aki már ki van csiszolva bizonyos értelemben ahhoz az életvitelhez, amit én élek. Ennek ellenére jóban váltunk el és sokat köszönhetek neki, például a Legbátrabb párost vele nyertem meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A legbátrabb páros (@alegbatrabbparostv2) által megosztott bejegyzés,

Tenya a plasztikai műtétekről is elmondta véleményét a Velvetnek. Bevallotta, hogy fontolgatja orra megműttetését, botoxozásait pedig nem tartja szégyellnivaló dolognak.

Van egy plasztikai sebész barátom, aki rendszeresen próbál belőlem szép férfit faragni, de semmi különöset nem csinál, csak szurkálja a homlokomat néha botoxszal és hialuronsavval. Szerintem ebben sincs semmi szégyellnivaló, Amerikában, Nyugat-Európában minden vállalkozó 40 éves kora felett valamilyen plasztikai beavatkozást végeztet a fején, csak nálunk ilyen furcsa, hogy egy férfi ilyet csinál. Az orrom megcsináltatásán egyébként tényleg gondolkozom, mert mindenki szerint határeset. Van, aki azt mondja, hogy pont jó, mások szerint nem. Azért még ezzel a döntéssel várok. 

Forrás: Velvet, Blikk

Címlapi kép: Instagram 

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem pedofilnak nézik,hanem egy öregedő majomnak,aki folyton hülyét csinál magából.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szalai48
_-_Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
csipetke
Nem pedofilnak nézik,hanem egy öregedő majomnak,aki folyton hülyét csinál magából.
SystemError
@csipetke: Azért egy 40-50-es pasi, aki tizenéves lányokért van oda ott azért vannak bajok...Nyilván külsőleg, ha megérett egy lány, akkor megérett, csakhogy egy ennyi idős férfinek egy tizenéves lány kislány. Úgy látszik neki nem...
nevemnick
,,...és eljő a megvilágosodás kora..."

:D
SystemError
Egy éretlen öntömjénező pedofilnak, aki mindennap a tükörben majomkodik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.