Szerinte mondjuk nem is számít plasztikának a beavatkozás. Az arca viszont felpüffedt. 

Csonka András szerint a színpadi embereknek kötelességük mindent megtenniük annak érdekében, hogy a közönség a lehető legjobb formájukban lássa őket. A január 16-án 54. születésnapját ünneplő színész magas, vékony alkat, ha lenne is rajta pár plusz kiló, a termete miatt fel sem tűnne. Talán nem véletlen, hogy a ráncai miatt jobban aggódik, mint amiatt, hogy mit mutat alatta a mérleg – derült ki a Spektrum Home hétfő esténként jelentkező, Tesztbeszéd című műsorából,

Rosszul sikerült arcplasztikájáról mesélt Csonka András

Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

Csonka Andrásról köztudott, hogy hipochonder, már csak ezért sem változtatna a külsején drasztikus plasztikai műtéttel. Egyszer feltöltette a ráncait, de a szépészeti beavatkozás nem a kívánt eredményt hozta meg, így letett a további próbálkozásokról.

- Egyszer volt egy barter együttműködésem egy magazinnal. Úgy gondoltam, jól van, gyerekkorom óta zavarnak a szemöldököm közötti és a szám melletti ráncok, töltsük föl, a hialuronsav – amit bőrgyógyász fecskendez bele – úgyis csak egy fél évig hat, nem is nevezném plasztikának.

- Fél órával később bementem egy kávéházba, ahol a legtávolabbi asztalnál ültek a barátaim. Egyikük azt mondta: "mi van, fogorvosnál voltál?"

Annyira vékony, penge arcom van, hogy felpüffedt

- mesélte a színész a ráncfeltöltéséről.

(Femina.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Idióta emberek.
De sok ma 1,2,3,7 éves gyermek daganatos betegséggel küszködik ,de szeretné meg élni ,hogy ráncos legyen és éljen legalább 60,80 évet.
Egy idő után az urak charme-ja meg kopik és nem azért szeretik hanem mert vastag a bankszámlája.
magyarbakancs
Idióta emberek.
De sok ma 1,2,3,7 éves gyermek daganatos betegséggel küszködik ,de szeretné meg élni ,hogy ráncos legyen és éljen legalább 60,80 évet.
Egy idő után az urak charme-ja meg kopik és nem azért szeretik hanem mert vastag a bankszámlája.
jancsipapa
Hát, tényleg van akivel nem lehet mit kezdeni...
Cicamama55
Ragyogó színész, jó ember, s ez a fontos! Engem nem érdekelnek a ráncai! Így kedvelem, ahogy van!
Micike
@Szeparepa2: miért lesz attól bárki szánalmas kretén, címeres barom, ripacs, pojáca buzeráns, hogy kipróbált egy természetes módszert a ráncai enyhítésére, ami fél év alatt teljesen felszívódik és amit függetlenül attól, hogy valaki színész vagy nem színész minden második-harmadik ember (férfi és nő is) kipróbál, ráadásul olcsó, megfizethető kozmetikai kategória és köze nincs a plasztikához.. És igen 40-50 évesen kell kipróbálni, nem 20 évesen, mert akkor még nincs ránc, amit fel kell tölteni.
És nem kellene buzeránsozni, nem áll jól neked, ennél te sokkal értékesebb vagy!
Micike
@jancsipapa: nem is kel velük mit kezdeni, mindenkinek magánügye, nem jár semmilyen feltűnő elváltozással, esetleg egy kis bőrpír, ami másnapra elmúlik, egy ebédszünetben megoldható, még nekem is, mert vagy úgy 15 éve én is kipróbáltam, egyrészt mert megfizethető kozmetikai beavatkozás és mert a munkámhoz, beosztásomhoz fontos volt, hogy ügyeljek a külsőmre. Velem mit akarsz kezdeni?! :D:D:D:D Na ugye... Kipróbáltam, volt, elmúlt... nyugdíjban már elvagyok nélküle. Lehetőség kipipálva.
qxy
Nem tudom mennyi lehetett ez a munka ami szar lett de a vadőr egy ezresért le is lőhette volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.