Lenge öltözetben koccintotta át magát az új évbe.

Sokat mutató felsőruházatban búcsúztatta 2018-at Sarka Kata. A gyönyörű modell-üzletasszony dekoltázsába szinte beleszédül az ember.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem a dekoltázsába szédülnek bele, hanem a deep-throatba (mélytorok). Szóval mi a lényeg? Hogy ezek a jólétben fetrengő, sikeres bulvárcelebek, akik imádóik imádatából és rajongásából élnek jól ,akikről olyan ritkán hallani, hogy társadalmi munkára adták a fejüket és beálltak szart lapátolni a város peremén, akiről köztudott, hogy nem ritkán emberek nyomorúságát felhasználva építettek karriert. Ez van amikor repedtsarkú felkapaszkodott zsírosra gazdagodott főállású feleségek, mindenhez értő reneszánsz asszonyok találnak egy gazdaállatot, aminek a vérét lehet szívni. Szakértelem nem szükséges semmihez, a kapcsolati tőke mindent elintéz. Ezeket a büdös életben nem lehet már levakarni sehonnan.Mégse mehet fejőnőnek vagy gyári szalagmunkásnak, esetleg önkénteskedni valamely karitatív szervezetnél. A hugyosra, zsírosra gazdagodott főállású taplók feleségei ilyen mindenhez értő reneszánsz asszonyok. Ilyen jó ez a hely, ez pedig itt az ország egyik krémje. A megélhetési gondokat hírből nem ismerő maffiózó-feleség pedig rázza a rongyot, fontosnak és megkerülhetetlennek képzeli magát. Elmondhatatlan szégyen ez az ország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
Engemet is má megőrjített, grácból írok...
DR PRÉDlKÁTOR
Mi lesz, ha a bőr megnyúlik a méretes szilikon miatt? Akkor ráncfelvarrás következik?
Eladott Ország
@DR PRÉDlKÁTOR: Vesz majd egy új szilikont és seggig érő homlokot varrat majd magának, hiszen a pénz nem számít. SARKA KATA FÉRJHEZ MENT TITOKBAN. MILLIÁRDOS FÉRFIRE CSERÉLTE HAJDÚ PÉTERT.Mit lehet tudni Bessenyei Istvánról? Története legnagyobb sikerét könyvelhette el 2017-ben a Valton Security őrző-védő szolgálat: Bessenyei István és Varga Lajos cége már az Orbán-kormány 2010-es hatalomra kerülése óta dinamikusan fejlődik, de tavaly minden korábbi rekordot megdöntöttek. Ahhoz képest, hogy 2010-től 2016-ig összesen 3 milliárd forint állami megrendelést kapott a Valton, 2017-ben egy év alatt sikerült ezt az összeget megugrani: 1,4 milliárdért őrizték a vizes vébét, 465 milliót kapnak a Liget védelméért, konzorciumban a Target Group Facility Management Zrt.-vel és 1,7 milliárdért őrzik a stadionokat. A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság 26 milliárdos keretszerződésén, aminek győzteseit novemberben hirdették ki, Pintér Sándor belügyminiszter egykori cége, a Civil Biztonsági Zrt., a hozzájuk köthető Hunex Team és PFM Biztonsági Kft. és a Valton osztoznak. (24.hu)
Inferalsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8
ssczibor
==-==_--Itt találsz meztelen_lányok a városodban : My.Su/Lanyok
papa.49
@Eladott Ország: Vagy mint a nagymama a strandon az unokával
,, nagyi jáchatok a ciciddel? igen kis unokám csak ne vidd nagyon messzire,, )))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.