Hogy lesz vegetáriánus valaki? A Való Világból most erre is fény derülhet, legalábbis ha az az indítéka valakinek, hogy sajnálja a „malackákat”.

VV Reni annyira sajnálja a malackákat, hogy nem akar többé enni belőlük

A Blikk szúrta ki, hogy Reni eldöntötte: újra vegetáriánus lesz. Habár nem tudja, mennyi ideig tart majd ez az állapot, de egyszerűen nem bír többet húst fogyasztani, mert ilyenkor mindig csak szegény malackára gondol.

Kiderült az is, hogy ha csak zöldségeket eszik, nem érez bűntudatot, mert a növény nem ad ki semmilyen hangot.

(Blikk)

(Fotó: pixabay.com)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@papa.49: Az a borzasztó hogy én is így érzek mint nagy állatbarát, és csak úgy vagyok képes a húst megenni amikor már készen van, az előzményekbe bele sem akarok gondolni. Voltam 5 éven át vegetariánus, de valamit rosszul csinálhattam mert egy idő után minden bajom volt. Fene tudja hogyan lenne jó, de két szervezet sem egyforma.
papa.49
@division: Ez az minden ember más mint a többi, de azt se feledjük az ember mindenevő, tehát ha csak az egyiket eszi szinte biztos hogy valami baja lesz ..
Az állatokat én is szeretem de az is igaz vannak olyan állatok amelyeket azért tartunk, hogy megegyük a húsát, ezzel az erővel pl. salátát se együnk, mert megesszük a saláta leveleit, én szerintem ez marhaság ...
Na de én miattam legyen vega nem zavar ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.