Eddig egymás ellen versenyeztek, kedden azonban szintet lép a küzdelem. A két magyar csapat egyesül és Románia legjobbjaival mérik össze erejüket.

Január 15-én este jön az Exatlon Hungary történetének egyik legkülönlegesebb küzdelme. A Bajnokok és a Kihívók ugyanis ezen a napon nem egymás ellen indulnak harcba, hanem az extrém sport-reality román csapata ellen.

Magyar-román összecsapás jön kedden az extrém sport-realityben

Fotó: TV2

Az Exatlonban nagy hagyománya van a nemzetközi összecsapásoknak. Azok az országok, akik párhuzamosan forgatnak a Dominikai Köztársaságban, a verseny egy adott pontján megküzdenek egymással.

Magyarország az éppen harmadik Exatlon évadát forgató Romániát kapta ellenfélnek. A román csapat versenyzői között van MMA harcos, kézilabdázó, atléta, karate bajnok, személyi edző, táncos, rendőr és modell is. A verseny az Exatlon csapatversenyeihez hasonló felépítésben zajlik majd, az a „válogatott” nyer, aki előbb eléri a tíz pontot.

„Nagyon-nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy lesz ez az összecsapás, mert ez azokat az időket idézte, amikor még tudtam magam kvalifikálni nemzetközi versenyekre, és a hazámat képviseltem. Azt hiszem, hogy ez az egyik legnemesebb feladat, ami érheti az embert sportolóként, nagyon kivételes feladat, éppen ezért rettenetesen izgatott vagyok”

– árulta el olimpiai bajnok kajakozó, Dombi Rudolf. A nem mindennapi megmérettetésre azonban nem csak a Bajnokok készülnek boldogan és büszkén.

„Nagyon jó érzés, nagyon örülök neki, hogy a Bajnokokkal egy csapatban küzdhetek. Nem tudom nagyon szavakba önteni, mit is érzek, hisz ez leírhatatlan öröm. Hiába csak egy játékról van szó, egy válogatott tagjaként a hazámat fogom képviselni Románia ellen. Hatalmas élmény, mérhetetlen büszkeség ez. Ha nagyon hasonlítani kellene valamihez, akkor ahhoz az érzéshez tudnám, mint amikor megszületett az első gyermekem”

– mondta Kása András, a Kihívók egyik legeredményesebb játékosa.

Hogy mire elég az Exatlon Hungary bajnokainak és kihívóinak ereje és hite a román „Exatlon válogatottal” szemben, január 15-én, kedden este kiderül. 

(TV2)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.