A felesége veszélyeztetett terhes, és az egyik vizsgálatkor egy ideig nem hallották a baba szívhangját.

Alaposan megijedt Ambrus Attila, az egykori Viszkis rabló. 

Alaposan megijedt Ambrus Attila

Fotó: YouTube/TV2

A Blikk cikke szerint Ambrus felesége veszélyeztetett terhes, és az egyik vizsgálatkor több órán keresztül nem hallották meg a baba szívhangját. 

Órákig nem fordult úgy, hogy rendesen látták vagy hallották volna, amit kell. Réka volt bent egyedül, én nem lehettem vele, mivel a vizsgálóban több készülék is van, amit használnak, azaz több kismamát vizsgálnak egyszerre. A többi nőnek kellemetlen lett volna, ha egy férfi bent van, ezért a folyosón várakoztam. (...) Már minden apuka elment, én viszont még mindig kint voltam, és sokáig nem is tudtam, mi történik bent.

Megijedtem, mert a feleségemnél és a kislányomnál senki nem fontosabb a számomra. Rettegek attól, nehogy valami történjen velük. Réka veszélyeztetett terhes, ezért nagyon figyelek arra, hogy mindentől megkíméljem, ne izgassa fel magát, ne aggódjon

- mondta el a lapnak Ambrus Attila. 

Az is kiderült, hogy apás szülést terveztek be, és már nemcsak  babaruhák vannak meg, hanem az a steril kezeslábas is, amiben Ambrus Attila majd a műtőben tartózkodhat.

Ambrus Attilát a nyáron Szegeden ittas vezetés miatt a rendőrök lekapcsolták, a jogosítványát is bevonták és 200 ezer forintra büntették. Mivel hamarosan megszületik a lánya, Anna, ezért úgy döntött, részletfizetést kér a büntetésre, hogy a babának mindent meg tudjon adni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.