Őszintén mesélt válása utáni lelkiállapotáról Erdélyi Tímea, aki bevallotta, egy ideig arra sem volt ereje, hogy segítséget kérjen. 

A csinos színésznő Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában osztotta meg gondolatait arról az időszakról, amikor úgy döntöttek Szente Vajk színész-műsorvezetővel, hogy elválnak. 

Van a családunknak egy nagyon kedves barátja, egy református lelkész, és ő kérdezte nyáron, az unokaöcsém esküvőjén, hogy miért nem hívtam fel, miért nem kértem tőle segítséget?

De amikor annyira rottyon vagy, nagyon a mélyponton vagy, nincs erőd segítséget kérni. Egy picit erősebbnek kell lenni, jobban kell lenni ahhoz, hogy segítséget tudj kérni

- mesélte a 35 éves színésznő.

A színésznő még nem tudja, milyen szerepe volt az életében ennek a periódusnak, de úgy érzi, ha meg is kérdezne egy erre rálátó személyt, még nem állna készen a válaszra.

Erdélyi Tímea két évvel a megismerkedésük után 2012-ben ment feleségül Szente Vajkhoz. A pár tavaly ment szét végleg. 

Forrás: Femina

Címlapi kép: YouTube/Life TV

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Szente Vajk nagy fideszes. Miért váltak el? Ez nem keresztény. Mondta valaki Vajknak?
Fradigege
@Szeparepa2: Te szerencsétlen. Mivel fideszesek és ott nagy a keresztény hitbuzgás, nem fér bele ott egy válás. Ez irónia, te balfék. Amit isten összeköt, azt ember... Na, ezt megszegték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.