Vajon egy átlagember is ilyen szuper ellátást kapott volna?

Nagy Feró el van ájulva a magyar egészségügytől, aki még egyszer „hülyeséget” ír róla, azt nyakon vágja

Porcleválás miatt kellett megműteni Nagy Feró térdét a Siófoki Kórház-Rendelőintézetben. 

A Nemzet Csótánya sikeresen túlesett a beavatkozáson, hamarosan hazamehet, de addig is rendre intette azokat, akik a magyar egészségügyet kritizálják:

Itt mindenki engem ápol-kezel-altat-ellát, egy szuperül felszerelt kórházban. Nekem úgy tünt ez a XXI. század. Itt csak gyógyulni lehet. Akik mégegyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom nyakon vágom

- írja a zenész Facebook-oldalán.

A teljes bejegyzés:

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
téged kellene nyakon vágni szaros tróger! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
téged kellene nyakon vágni szaros tróger! =))
nevemnick
Aztán közben a zacskódat kivasaltattad e?
Sámannus
Akkor legközelebb műtsön meg Dzsudzsák, mert ő veszi fel a pénzt az orvosok helyett.
szaboria1
Látszik nem is a lakóhelyedhez tartozó kórházadban műtetted meg magad.Vajon miért? Jó seggnyaló lettél.
Aki Én
Az, hogy kedves, még el nem menekült orvosokkal és ápolókkal találkoztál, az nem azt jelenti, hogy az eü rendben van.
Attól, hogy a konyha rohad, tele van csótánnyal, romlott az étel, cipész főz szakács helyett, ketten dolgoznak nyolc helyett, még lehet kedves a felszolgáló. Attól nem lesz szebb az étterem helyzete.
Engem felháborít, mikor egy leplezetlenül seggnyaló alak, ilyen nyíltan hülyének néz egy társadalmat.
creativehun
Feró,Feró! El vagy ájulva a magyar egészségügytől??? Velem együtt sokan meg tőled! A valamikori önmagad szemközt köpne ha találkozna veled. Azoknak a seggét nyalod akik utódai,ideológia öröjkösei azoknak akik annak idején betiltották a fellépéseiteket???! Szánalmas kis seggnyaló lettél öregségedre!
Borsodi
Feró az altató hatása alatt állsz? Kerültél volna egy Borsodi kórházba hátszél nélkül,megtudnád mi az igazság.Le se szarnának,élvezhetnéd a cigók társaságát,látogatáskor meg ülnének az ágyadon a purgyék. Én amikor bekerültem megszöktem. Aki bekerül,annak lehet hamar harangoznak. .Szóval a Magyar egészség ügy,nem az ápoló nők hibája miatt,egy nulla.Nem stadionra rongylábú agyon fizetett focistákra, hanem felszerelt kórházakra, jól fizetett orvosokra, nővérekre lenne szükségünk.De ha így haladunk közmunkásból lesznek ápolók,majd orvosok.Mert az orvos és az ápoló,inkább külföldön mosogat 400000FT ért.
ittott
szopsz, nyalsz, hazudsz. a Fidesz szarában élvezkedő csótány
papa.49
Csótány seggnyaló voltál és az is maradtál, csak a SEGG VÁLTOZOTT !!!
Macskaszem
Feró vazze, a VIP szobában nyilván más az ellátás, mégis Siófokig kellett menned, hogy megtaláld a megfelelő kórházat a megfelelő orvossal. De ha netán sima szobában voltál, gondolom jattoltál rendesen, ráadásul nagypofájú közismert ember vagy, naná, hogy kinyalták a segged.
A kórházi horrortörténetek sajnos megtörténnek, nem unalmukban találják ki az emberek, és hasonló műtétekre évekig kell várnia annak, aki nem tudja megfizetni.
Sámannus
Most olvasom, hogy egy huszadrendű labdarúgónak nevezett munkakerülő Görög országban 48 perces karriert futott be, (ennyit játszott egy szezonban) aki itthon nem írt alá egy havi kétmilliós szerződést.
Köcsög vagy Ferókám te csak a szart tupírozod amit Bayerék eregetnek.
DR PRÉDlKÁTOR
feró! téged mindenki ismer, aki akar, aki nem akar, mindenki.
Tehát kivételezett helyzetben vagy, feró!
Nessy
Ad.1. Közismert ember
Ad.2. A főorvos betege
Ad.3. VIP szobás beteg
Na, innen lehet mesélni tovább!
Talán egy hatágyas kórterem, a hagyományos vasággyal, matraccal, fém éjjeliszekrénnyel, ahol ő az "ötöske", és a 20 betegre van egy nővér ,más véleménye lenne! És most jöhet a "nyakon vágás", úri stílusban!
m73
A jó kurva anyádat te fitymaszos csótány-patkány!Tavaly nyáron a feleségem embóliát kapott a Balaton parton és épp a Siófoki kórházba vitte a mentő.Ami ott történt,az maga volt a rém álom!3 órán át alázta egy nyikhaj orvosocska a nejemet,hogy maga mit hisztizik itt.Meg miért alszik a hordágyon.És ami a legszebb volt!Maga biztosan terhes.Ilyen és ehhez hasonló baromságokat kiabálva neki.Persze azért arra volt még ideje,hogy a nővérkének seggét fogdozza,simogassa!Az embóliára nem jött rá az isten barma.Arról nem is beszélve,hogy 3 órán át,be sem engedtek hozzá.Majd másnap úgy ki dobták a sürgősségiről,mint macskát szarni.A házi orvosunk meg teljesen ki volt akadva,hogy ez megtörténhetett!Szóval baszd meg az orbánodat,te patkány fitymaszos tetű!Tudták,hogy egy fityeszes mocsok vagy.Ezért nyalták ki a seggedet barom!
Yeromos
Nemzet csótánya helyett a FIDESZ csalogánya jobban illik rá. Mindig is azt csinálta amit megfizettek. Nézd meg csak a zenei pályafutását a diszkótól az úttörő dalokig terjed, amiből éppen pénzt lehetett csinálni.
Desischado
feró, kisülhet a szemed! Nagyon megvetlek!
papa.49
@Desischado: Egyetértek én se bírtam sohasem ezt ,,besúgót,, se a borzalmas ,,dalait,, sem !!!
Nessy
@papa.49: Most a "rabszolga törvény" után hogy is szólna a "8 óra munka" című nóta Feró?
papa.49
@Nessy: Az a dal is csupán a Marx eszméket propagálta, hiszen a Tőke írásának idején voltak a ,,munkás lázadások,, a munkaidő miatt !!!
Összegezve a csótány mindig kiszolgálta az aktuális politikai irányzatot, és ebből jól megélt !!!
Nessy
@papa.49: nem ő az egyetlen! Kis hazánkban több a szélkakas, mint a háztető!
advocat
Bosszantja az orvosokat a kormány sikerkommunikációja" – kitálalt a Magyar Orvosi Kamara...
papa.49
@Nessy: Hát az biztos rengetegen vannak akik rendszeresen összekeverik a szájukat a seggükkel, hogy egyszerűen fejezzem ki magam !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok