Élete legnehezebb döntése volt, mikor nyilvánosságra hozta Curtis kábítószergondjait.

A TV2 I/I cím, Azurák Csaba vezette műsorában beszélt őszintén Majka a Curtishez fűződő barátságáról és arról, hogy tavaly miért is fakadt ki egy fesztivál közönsége előtt barátja kábítószerfüggőségéről – írja a Blikk.

Őszintén vallott Majka Curtisről – videó

Fotó: YouTube

Azok, akik kigyógyultak ebből a betegségből, illetve a szakemberek mind azt mondják, helyesen cselekedtem, ez volt a legjobb döntés, mert csak így lehet (...) Mindig szépen beszéltem róla, akkor csak elmondtam az igazat

- magyarázta, és hozzátette, azért is váltak el útjaik, mert nem akart másnap megbocsátani Curtisnek, nem akart újabb visszautat.

Azurák Csaba az esetleges közös jövőjükről is kérdezte Majkát, aki nem akart semmit sem ígérni, szerinte 

Curtis magáért kell, hogy megváltozzon, nem a jövő ígéretéért.

Majka arról is beszélt, hogy kilenc évig voltak barátok, amiből az első öt év csodásan telt, 

akkor azonban megérkezett az a bizonyos ügyfél.

Az is kiderült, hogy Majka nem tudja, hol van elvonón Curtis, de mindenképpen ki akarja várni, hogy miként végződik barátja gyógykezelése.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A saját speed függőségéről és arról, hogy szar készen vezetett műsor évekig mikor fog ilyen őszintén kitárulkozni, mint a pozitív példa. Értem, hogy nincs más megoldás sokszor, mint ledobni a valóságbombát a barátoknak, de ezt a családban és baráttok között szokták megtenni. Mindig is hánytam Majkától, ahogy előadja az edzett utcagyereket a műmájer, ahogy magának is bemeséli, hogy most ő nagy önfeláldozó barát, de valójában csak a képet adja most el, hogy "ő a nagy önfeláldozó barát" Barátok nem mennek be az ember munkahelyére, hogy hé a haverom drogos, mert azzal csak a munkáját bukja az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.