Külföldre költözik Náray Tamás divattervező, aki erről maga írt a közösségi oldalán. Felszámolta az itthoni életét, mindenét eladta. A neves tervező, akinek az utóbbi években sikeres könyvei is megjelentek, a február 6-i posztjában arról írt, hogy 25, vagyis kettő meg öt, az annyi, mint hét. A hetes, maga a változás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ilyenkor tényleg sírok...
"Szomorú a történetben, hogy Magyarország ismét elveszített egy tehetséges alkotó embert, aki a világban öregbítette hazánk hírnevét. Magyarország sokat veszít Náray Tamás távozásával:
Felesleges találgatni, sajnos nem ő az első, és nem is utolsó zseniális adottságú magyar, akinek a szoba már nem az ízlésének való, ezért –mert megteheti, mert bárhol tárt karral várják–, itt hagyja ezt az ezer sebtől vérző kis országot."
papa.49
@Horizont: Itt csak a ,,birkáknak,, van helyük, meg azoknak akik nem tudnak már változtattni a helyzetükön, és kényszerből maradniuk kell !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.