Feketébe borult Réka közösségi oldala. Schobert Norbert felesége az édesapjától búcsúzik.

Hosszas betegség után csütörtök éjjel elhunyt Rubint Réka édesapja.

Réka fotókkal és egy bejegyzéssel búcsúzik édesapjától Facebook oldalán:

Hogy mennyire SZERETTEM, azt csak MI ketten tudtuk ... és azok, akik igazán ismernek minket! Minden álmomat kísérte és segítette ... és én MINDIG ott voltam Vele. A legnehezebb pillanatokban is. Mindig hittem a csodákban, az energiák, a szívet-lelket összekötő kapocs erejében ... a JòIsten kegyes hatalmában és segítségében ... Most is ez történt! Látogatási tilalom volt a kórházban, de Édesapám kérte, hogy valamilyen módon jussunk be. Egy szabálykövető, agrármérnök Ember volt világ életében, s tudtam, hogy ennek a kérésnek nyomós oka van. Engedéllyel bemehettünk.

Édesapám évek óta szívproblémával küzdött, ugyanazon az osztályon, ahol Norbiért imádkoztam évekkel ezelőtt. Az életéért küzdő, halál torkából már többször is felálló Édesapám tegnap elköszönt. Azt kérte, hogy vigyük ki a kórteremből, mert szeretne méltón búcsúzni. Ült a tolószékben, fogtuk egymás kezét ... úgy, mint MINDIG ... Ő összegezte a számomra felfoghatatlant és arra kérte Norbit: "Mindig vigyázz rá, mert Ő az én legféltettebb kincsem!"

Elmondtam Neki, hogy mennyire szeretjük, s mindegy, hogy mi történt az elmúlt években, mindennek oka volt és minden úgy volt jó, ahogy volt. "A legfontosabb, hogy a lelked megnyugodjon és ne félj! Mi nagyon szeretünk! Olyannak, amilyen vagy! A Te döntésed, hogy mikor lépsz ki a testi fájdalmakból!" – súgtam a fülébe a legfájóbb szavakat. Tudtam, hogy a lelke így fog megnyugodni, az én lelkem egy része pedig örökre Vele halni!!!!

A hír reggel ért ... Éjjel örökre Elaludt!

Itt van az illata az orromban ... tegnap délután még megborotváltam, megmasszíroztam a régen oly erős, most törékeny kezeit ... öleltem, miközben a könnyeim az arcán végiggördültek. S bár tudtam, hogy ez be fog következni, most mégis annyira FÀJ!!! Mindent megtettem, hogy élhessen és Ő is mindent megtett! Annyira SZERETTEM és Annyira akartam, hogy éljen!!! Nem csak én, Ő is! Hálàs vagyok a Sorsnak, hogy ott lehettem Vele és mellette ... hogy felkészülhettem az elképzelhetetlenre! A szívem egy rèsze Vele együtt halt, mert a MINDENEM volt !!! De a legigazibb Ember és Apa volt az Édesapám!!! Köszönöm, hogy olyan Embernek neveltél, amilyen vagyok! Épp olyannak, mint amilyen Te magad voltál! Nyugodj Békében

Forrás: Blikk

Címlapi kép: YouTube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Mitől van az, hogy ezek a "hírességek" állandóan gyászolnak: mindig meghal valakijük, ha éppen senki, akkor a kutyájuk, macskájuk, hörcsögük pusztul el, vagy a szekrényből előszedik a rég halott nagymamát...?
colibri
Az eddigi romantikus luxus Valentin-napok ezután összeforrnak a papa halálának évfordulójával. Ilyen az élet. Tud könyörtelen is lenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.