Gáspár Evelin teljesen ledöbbentette követőit: olyan fotót posztolt Instagramján, ami bizonyítja, milyen szépen le tudott fogyni.

Győzike lánya csodálatosan lefogyott, és óriási üzleti ötlete van

A ma már 25 éves lány az egykori Győzike-show-ban még egészen más képet festett. Az NLCafé szúrta ki, hogy most az edzőteremből posztolt olyan fotókat, amiken gyakorlatilag rá sem ismerni. Még a követői is elcsodálkoztak azon, hogy Evelinnek mennyire lapos a hasa, és úgy egyáltalán milyen vékony.

Evelin az utóbbi időben egyébként nem csak a külsején változtatott, a lap szerint saját vállalkozásba szeretne kezdeni. Miután befejezte az egyetemet pénzügyi szakon, a fiatal lány arról ábrándozik, hogy saját éttermet nyit:

„Szeretnék egy olyan cigány konyhán alapuló éttermet, ahol bárki megismerkedhet a fogásainkkal”

– mondta, majd hozzátette, szerinte a street food nagyon menő, és mivel ilyen étteremről még nem tud, ezért úgy érzi, ezt a piaci rést lenne érdemes megcéloznia.

(nlcafe.hu)

(Fotó: Gáspár Evelin/Instagram)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Látod Evelyn! Milyen jól jártál,hogy apád olyan idióta! Tudod mi lenne most veled,ha annak idején nem apádat választják az ország bohócának? Apád hírhedt lett és te meg híres. Mondjuk én szégyellném,hogy apámon röhög az ország,de neked,anyádnak és a szintén idióta húgodnak ez a szerencséje. Te max közmunkás lehetnél ott Salgótarjánban és még mindig kis dagadt senki lennél,ha apád nem lop,csal,hazudik,hisztizik reggeltől estig. A tökmagot árusító nagyi milliói is keveset értek volna ahhoz,hogy idáig eljuss. Remélem ez meghálálod apádnak és nem záratod diliházba,ha már nem lesz hasznod belőle.? ( Mondjuk már rég ott,vagy a börtönbe lenne a helye,) Kell a népnek a hülye műsor,mert addig sem a politikusok lopásai miatt zavarognak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Micike
@Mirabilis: minden évben lefogy ez az agyatlan egyszer-kétszer brutálisan és elképesztően, évente többször kap vagy nem kap állást tekintettel a cigány származására és a híres apjára, évente többször indít vállalkozást (néha butikot hol az Andrássy úton, hol Óbudán), időnként diplomázik pénzügyből vagy diplomáciából (Luxemburgban, Svájcban, Párizsban), együtt él évekig hol egy milliárdossal, hol egy sálgótárjóni pincérrel, aki úgy vágta ki, hogy csak úgy csúszott a képén, amikor rendelt magának az első randevún pofátlanul egy kétszemélyes hústálat és úgy zabálta a csalamádét hozzá, hogy hullott ki a szájából, zabált, mint egy disznó. :))))) Ez már a pincérnek is sok volt...ja és Evelinyke szótárából hiányzik -mint mondta- a jó napot és a köszönöm, mert ő nem alázkodik meg az ő tájszólásával holmi fehér magyar előtt.
Shikari
A folyamatos és jellegzetes vergődés és pofázás a semmiről.
Szeparepa2
Hülye kurva, most arra menőzik, hogy 25 évesen ilyenre tudta magát gyúrni... 20 év múlva térjünk erre vissza picsa...
Ámde viszont az 5-let tényleg jó, talán befektetőt is találnék rá... autentikus roma konyha tényleg nincs minden sarkon.. de akkor tényleg az kell legyen, ne nekem töltött káposzta pörkölt meg kolbász, azaz az ÁTVETT HELYI ételek, hanem eredeti ősi nomád cigány ételek (de azért nem kell az indusvölgyi kultúráig visszamenni, szóval nem is indiai)... biztos hogy megkóstolná mindenki az országban de kelet Európában is, ami már évszázadok óta a cigány nép mostoha hazája (sajnos)...
Csizmás Kond
...„Szeretnék egy olyan cigány konyhán alapuló éttermet, ahol bárki megismerkedhet a fogásainkkal”
...vazzzeee... a fogásaitokkal már nagyon rég megismerkedtünk...abból nem kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.