A TV szerdán kiadott közleménye szerint átcsoportosítják a híradós műsorvezetőket az ATV-nél, ami azt jelenti, hogy a csatorna elbúcsúzik Jaksity Katától. Jaksity 11 éve dolgozott a csatornánál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kata Jaksity (@jaksitykata) által megosztott bejegyzés,

Az ATV közleményében ez áll:

Az ATV hírosztályán forrásátcsoportosítás miatt változások lesznek, egy fővel csökken a híradós műsorvezetők létszáma. Nehéz szívvel búcsúzunk Jaksity Katától, akinek köszönjük sok éves, profi munkáját.

Az ATV és az ATV Spirit híradójában, ahogy eddig, továbbra is népszerű műsorvezetőinket láthatják. Holló Márta, Török Réka, Nemes Anna, Simon András és Gajdos Tamás ezentúl is a legfrissebb hírekkel várja a két csatorna nézőit!

„Nagyon köszönjük Jaksity Kata munkáját. Nehéz döntést kellett meghoznunk, de racionalizálnunk kell a hírosztály költségvetését. Kábeltévéhez képest népes műsorvezetői létszámmal rendelkezünk. A televíziónézők tájékoztatása továbbra is zökkenőmentes és naprakész marad” – mondta Németh Szilárd, az ATV és az ATV Spirit vezérigazgatója.

Forrás: Index

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kolnidre
Ha én választhattam volna akkor mindenképpen Fialát rúgtam volna ki,annak ellenére,hogy Ő nem a hircsatornán van valamint ez a hatalmas barom a Dunakabaréban, Beleznai sem maradhatna.
papa.49
Lett volna más is akitől meg lehett volna válni, nyilván nem fér bele a csatorna ÚJ KÉPÉBE !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok