Öt órát késett Nicki Minaj koncertje Pozsonyban, végül el is maradt, a bejelentést a popsztár tette meg, de cserébe füttykoncert fogadta.

Alaposan kifütyülték Nicki Minaj-t Pozsonyban szombat este, miután öt órát késett a koncertje kezdésével, és ami végül el is maradt. 

Kifütyülték a világsztárt Pozsonyban – videó

Fotó: wikipedia CC BY 3.0/MTV International

Az Új Szó cikke szerint a szervezők követtek el hibákat, például a színpadi elemeket és egyebeket szállító 18 kamion 6 órás késéssel ért a helyszínre, és ugyan nekiálltak összerakni a színpadot, már akkor nagy volt a csúszás. 

A koncertre érkezőkkel közölték, hogy csúszás van, az előzenekar fellépése el is maradt, végül öt órán keresztül várakoztak a kezdésre a stadionban. Sokan Szlovákia másik végéből utaztak el Pozsonyba, amihez még hozzájött a 100 eurós jegy is.

Végül Nicki Minaj egy tolmács segítségével mondta el, hogy a helyszín nem tud elegendő áramot adni nekik, ezért a koncert elmarad. Szavait nagy füttykoncert követte, ez látható és hallható a fenti videón.

(Blikk, Új Szó)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Írta Karinthy valaha; "Egy nő mindent megér,kivéve az árát!" - legyen akár Pozsonyba?
advocat
És egy megjegyzés. Járt kis hazánkban egy Rolling Stones névre hallgató zenekar. Nem igazán jegyzik őket sehol. Vagy tévedek? De ők a kilencre hirdetett koncertet érdekességképen pont kilenckor kezdték. Ez a különbség kettőjük között. Is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.