Magyarország első két Michelin-csillagos étterme, amely már több szakmai elismeréssel is büszkélkedhet március 8-án ünnepelte 12. születésnapját.
Fotó: Közelben.hu
A Budapest belvárosában található Onyx étterem 2011-ben kapta meg az első csillagot, Szulló Szabina és Széll Tamás munkájának elismeréseként. 2016-ban Mészáros Ádám vette át a konyha vezetését, majd 2018-ban az Onyx megszerezte – Magyarországon elsőként – a második Michelin-csillagot.
Az éttermet 2009-ben a Dining Guide magazin beválasztotta Magyarország tíz legjobb étterme közé.
A 2011-es Gault Millau Ausztria étteremkalauzban 16 ponttal holtversenyben a második legjobb magyarországi étterem lett, ezt a pozícióját a 2012-es kiadásban is megtartotta. A 2016 novemberében megjelent Gault Millau magyar kiadásában 17 pontot kapott egyedüliként az országban.
Új hozzászólás