Nemzeti ünnepünkön egy olyan gyűjtést hoztunk nektek, amelyben kevésbé ismert magyar ételeket mutatunk be. Van köztünk több, amit már kóstoltunk, de megmondjuk őszintén, volt, amiről még sosem hallottunk.   1. Karcsai nyelvecibere Sertésnyelvből, sertésszívből és sertésveséből készített savanyú leves zöldségekkel. Petrezselyemzölddel gazdagított nokedlit szaggatnak bele, így főzik készre.   2. Paprikás kattancs Vagy gútai paprikás […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.