Nem úgy él Meghan Markle, ahogyan sokan feltételezik róla – számolt be a Blikk a hercegné szokásairól.

Meghan Markle hercegné hétköznapi ember maradt, esténként maga főz férjére

Mint írják, Meghan Markle élete közel egy évvel ezelőtt 180 fokos fordulatot vett, amikor hozzáment Harry herceghez, és hollywoodi sztár után hercegné lett belőle. Azóta a brit királyi család teljes értékű tagjává vált, hozzászokott a szigorú etikett betartásához és a nyilvános eseményeken való részvételekhez.

Mindezek ellenére Meghan igyekszik megőrizni korábbi szokásait és életmódját, már amennyire jelenleg előrehaladott terhessége engedi. A reggeleket rövid kocogással kezdi a Kensington-palota birtokán.

– Igénylem a futást a fejem kiürítése miatt – árulta el az egykori színésznő, aki rendszeresen jógázik, ami nem csoda, hiszen édesanyja jógaoktató. – A jóga a véremben van – jegyezte meg egy alkalommal Markle.

Meghan számára fontos, hogy minden este maga főzzön párjának és magának, így nincs is saját szakácsuk. A hercegné figyelmet fordít arra, hogy a sok munka mellett legyen ideje kikapcsolódásra is.

– Nagyon elfoglaltak vagyunk és sok dologgal zsonglőrködünk egyszerre, de mindig szánok egy órát arra, hogy csökkentsem a nyomást. Ilyenkor buta tv-műsorokat nézek, a kutyáimmal játszom, régebben pedig megittam egy pohár bort. Ez mind része az egyensúlynak – nyilatkozta a kismama.

(Blikk)

(Fotó: Paul ELLIS/AFP)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tojásleves, krumplis tészta, paradicsomos káposzta és társai.
Ugyan kérem, ez a házikoszt még a bulvársajtótól is hápi.
csipetke
Biztos azon spórolja meg a milliós gönceit,hogy nem tartanak szakácsnőt.Valószínűleg nagyon ügyesen rendel bármit,bárhonnan.Ebből a nőből még egy rántottát se nézek ki.
emerencia
@csipetke: Én sem de lehet, hogy azért esténként összedob valami félkész gyorskaját időnként.
Szerintem hiába törekszik hétköznapi nőnek látszani, soha nem lesz az.
csipetke
@emerencia: Az angoloknak nem tetszik,hogy csak ilyen-olyan tervezők nagyon drága gönceit hajlandó felvenni,már csak ezért se hétköznapi.Katalin viszont konfekcióruhát vesz bármelyik áruházban,ezért őt jobban szeretik az emberek
ila51
Nekem sokkal elevenebb párnak tűnik , mint Katalinék ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.