Az édesanya szerint szinte hallja lánya hangját, aki nyugtatni próbálja.

Döbbenetes dolgot mesélt el Novozánszky (VV) Fanni édesanyja a Borsnak: úgy érzi, lánya a túlvilágról üzen neki.

Érzem, hogy valahonnan kapom az erőt, mert nem tudnék mindennap felkelni és elvégezni a dolgomat. Szinte biztos vagyok benne, hogy Fanni küldi, zinte hallom, ahogy mondja: Anya, nyugi!

- mondta el a lapnak.

VV Fanni anyja szerint lány a túlvilágról üzen neki

Novozánszki Fanni eltűnése után kiadott körözési fotó

Fotó: police.hu

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, később a rendőrség B. Lászlót gyanúsította meg a nő megölésével. B. László a rácsok mögött van, a nyomozást pedig még nem zárta le a rendőrség. 

Az egykori villalakó édesanyja a lapnak azt is elmondta, nem fog résztvenni a tárgyaláson, mert nem akarja látni a gyanúsítottat – noha abban nem biztos, hogy tényleg ő a felelős a lányával történtekért.

(...) Nem akarom látni a gyanúsított kaján mosolyát! Soha a büdös életben nem akarok ránézni! Régebben, meggondolatlanul talán mondtam olyat, hogy a szemébe akarok nézni, de most már tiszta fejjel, józan ésszel azt mondom: soha az életben nem szeretném látni. Lehet, hogy telnek a hónapok, az évek, és egyre kevésbé mutatom ki a fájdalmamat, de csak én tu­dom, mi zajlik bennem, ott legbelül. Annak a rengeteg embernek, aki velünk érez, mindent nagyon köszönök.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.