Szétvállnak a brit trónörökösök útjai: a fiatalabb testvér, Harry, várandós feleségével, Meghannal elhagyja a palotát, amelyben testvére, Vilmos és egyre népesedő családja él.

Viszály a palotában – külön költözik Harry herceg

Eddig úgy tűnt, hogy a királyi család a csetepaték ellenére jól megfér a Kensington-palotában. A látszólagos béke azonban nem tartott sokáig: a Daily Mail úgy értesült a királyi család sajtósától, hogy különköltözik a két testvér, Vilmos és öccse, Harry. Harry és Meghan – a hírek szerint – nem akarnak tovább alkalmazkodni, így a költözés mellett döntöttek.

Vilmos herceg öccse költözéséről nagyapjával, Fülöp herceggel is értekezett. Az edinburgh-i herceg azt tanácsolta unokáinak, hogy első sorban anyagilag függetlenedjenek egymástól, így legelsőként a két testvér személyzete válik ketté. Harry és Meghan csapata a Buckingham-palotába helyezi át a székhelyét, míg Vilmos és Katalin gyermekeikkel és szakmai stábjukkal továbbra is a Kensington-palotában maradnak.

Mindeközben Harry és Meghan gyermeke hamarosan világra jön, a baba születésének idején Windsorban fognak élni.

Forrás: femcafe.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Nagyon helyes...Vilmos trónörökös, annak megfelelően viselkedik ő is és Katalin asszony is...
Nem kötelező ezt elviselnie Harrynak és Meghannak...
Normál családoknál is így szokás, ha a testvérek meg a sógorasszonyok nem jönnek ki egymással.
Nekik meg még zsozsójuk is van hozzá...és élhetnek békességben, szeretetben, boldogul...
A francnak kell egy oly messze lévő királyi cafrang...
Eladott Ország
Még jó hogy van miben válogatni, hogy melyik palotába költözzenek. A Buckingham-palota csaknem 800 helyiséggel büszkélkedhet, Harry és Meghan csapata csak elfér benne, még marad bámulni valónak is.Közel 43 millió fontot kapott 2016-2017-ben a brit királyi család a kormánytól a felmerülő költségek fedezésére, ez átszámítva több mint 15 milliárd forint.
egyember
Nem vagyok híve a rangoknak. Akkor sem, ha -sok száz éves- hagyomány. ""Eladott Ország" nyilván tájékozottabb nálam, én nem tudom hány szoba van a Buckingham palotában és mennyi állami(?) támogatást kap a királyi család. Az ÉN ismereteim szerint megélnének a saját birtokaik jövedelméből, amely birtokokat sok száz év alatt gyűjtögették (a hogyan nyilván azonos azzal, amit az egyház(ak) használt(ak)). Ellentétben a mai újbírtokosokkal, akik néhány év alatt szereztek nagyságrendileg hasonlót (a hogyant viszont pontosan ismerjük). OTT viszont az is a hagyomány része, hogy nem szólnak bele az állam (és polgárai) életébe. Lám, még családon belül is van lehetőség nem úgy táncolni, ahogy a "családfő" fütyül.
Viktor is költözik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.