Vesz még valaki lemezt a 21. században?

Egymillió forinttal támogatja Szandi új lemezét Kásler Miklós
Fotó: Instagram/Szandi

A 444.hu vette észre az Nemzeti Kulturális Alap értesítőjében, hogy Kásler Miklós emberminiszter saját támogatási keretéből

egymillió forintot adott Szandi új lemezére.

Egymillió forinttal támogatja Szandi új lemezét Kásler Miklós

A támogatást a "Szandi 20." című jubileumi CD elkészítésére kapta az énekesnő  férje, Bogdán Csaba.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Már a minisztériumok több énekest, zenészt, és még a többi rá nem szorulót támogatták, támogatják.

A rászorulók legfeljebb az emberektől kapnak segítséget.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Már a minisztériumok több énekest, zenészt, és még a többi rá nem szorulót támogatták, támogatják.

A rászorulók legfeljebb az emberektől kapnak segítséget.
Nessy
Van itt pénz, csak nem arra, amire kellene!
Commenter
Kásleren és unokáin kívül hallgatja még valaki a nyafogó hangú, affekta Szandit a 21. században? Már a felfedezője sem! Megérdemli a 21 millát mert tavaly Varga Mihálynak kampányolt, igaz rossz kerületben.
papa.49
Tudjátok régen kedveltem a csaj nótáit aztán felült a pódiumra és nálam kiesett a pikszisből, ugyanúgy mint sok tőle sokkalta híresebb. énekes, az a kurva pódium nálam választóvíz !!!
Commenter
@papa.49: Névsorlvasás? hogy hány celeb ült fel a narancs pódiumra? inkább ne...
Cicamama55
Kórházi kórtermekben fogják hallgatni a betegek, netalán a boncmesterek hallgatják majd munkájuk közben?! Ez a kiadás is, mint a stadionok az egészségügy fejlesztésére költött pénzekbe vannak beszámítva?! :((((( Hogy nem talál a pénzköltésre hasznosabb helyet?! Kiakadtam, de nagyon!!!
cikicakk55
Miért nem a saját pénzéből támogatja? Szerintem neki az a pénz arra jár,hogy a munkájával kapcsolatos dolgokat intézze. Azért,mert Ő szereti Szandit,ne az adófizetők pénzéből támogassa már.Keres Ő annyit,hogy meg sem kottyanna a bankszámlájának. Lehet,hogy a műtőkben kötelező lesz az orvosoknak Szandit hallgatni?
Commenter
"Lehet,hogy a műtőkben kötelező lesz az orvosoknak Szandit hallgatni?" Ja, pédául Szandi Nyugi, doki c. örökbecsűjét, amikor lassan már orvos sincs...
Qqberci
@simmering73: Vén kecske is megnyalná a sót...
Qqberci
Csak egy millát? Ákos Kossuth díjat is kapott...
levarosbukta
Aztán meg a mézesmadzag el van húzva a leendő fiatal vállalkozók elől, hogy kapnak 6 havi támogatást ha önerőből vállalkoznak. Hát egy frászt, a gyerekem jelentkezett a programba és azzal utasították el hogy a munkanélküliségi ráta 5 % alatt van nem feltétlen muszáj vállalkozónak lenni eredj menj valahova alkalmazottnak, tőlünk ugyan a bides petákot nem kapsz. Ilyenkor meg amikor szórják a pénzt minden szarra igen csak betudnék mosni az illetékesnek.
papa.49
@Commenter: Elég hosszú lenne a lista, és sok olyan előadó, meg közéleti akiről ezt nem is feltételeztem !!!
Commenter
@papa.49: sokukról én sem feltételeztem volna! Milyen volt már, amikor az Omega ott szerenádozott a Pancho Arénában de Mihály Tamás ebben már nem volt hajlandó részt venni!
terlasz
Ne sajnáljátok már szegény Szanditól a nyelvpótlékot, megdolgozott érte!
szep napot
Jo kis MILF lett ez a kis Szandi. Mar a Fenyo (ag) nem huzza, most Miki ba ulteti az olebe. Kovetkezo evben talan Karacsony Geri kornyekezi meg?? Szerintem Szandinak kedvenc honapja a December.
justhpeter
Amikor alapítványoknak kell szégyentelenül tarhálni, hogy a beteg gyerekek ellátására legyen egy kis pénz Bolond-Kásler meg baromságokra költi el a közpénzt. Szandi vegyen fel hitelt és a lemez bevételéből fizesse vissza.
Desischado
Sosem bírtqam se őt, sem a férjét. Akkora kersztények, de nem átallanak egy rablóbandához csatlakozni, ugyanis fideszesek. Száz jobb helyre is mehetne ez a pénz!
lampa laz
@justhpeter: Havonta legalább 2 csekkes levelet kapok a SOS Leukémiás Gyermekekért Alapítványtól. Ezeket minden alkalommal befizetem, 1-2ezer forintról van szó, mert nem bírom elviselni egyetlen kisgyerek szenvedését sem. Szörnyű, h az ilyen beteg, de nagyon nagy százalékban gyógyítható gyerekek kezelésére nincs elég állami támogatás. Az ilyen celebp*csákra viszont akár 1millió is, a többi baromságra elszórtról már nem is beszélve.
justhpeter
@lampa laz: Egyetértek. Többek között ezért is ítélem el a kormányt. Tök üres stadionokat húznak fel csak azért, mert azok pénzeiből lehet lopni, miközben az egészségügy a béka segge alatt dagonyázik.
Commenter
@lampa laz: nincs is rászorulva erre a pénzre. 13 éves kora óta "sztár". Összeénekelt már annyit korábban is, és most is (igaz ahogy itt valaki már korábban írta főként falusi haknikkal) hogy abból önköltségen kiadjon egy jubileumi lemezt, ha már okvetlenül szükségesnek érzi. Ha valóban ő áll a Hupikék Törpikék zenés változata mögött, akkor meg fordítsa ezt a pénzt inkább jótékonysági célra!
nusika
@Desischado: ...lehet, hogy "focipálya füvét nyírogatja"!!!...dicsőítő dalokkal!
sokanvagyunk
Szíve joga - lenne -, amíg nem írják oda hogy mint miniszter.
kulabombaafityiszre
Helyesen:Egymillió forinttal támogatja Szandi új lemezét Kásler Miklós,mely összeget az egészségügyből
vont el,átszervezésre hivatkozva.
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, te kretén. narancsok seggynalja,félfaroknyi Sügér, ott, abban a denevérszarosk, éjsötét ploesti bányakecódban? te ugye a vizelet virtuoze ? azért is vedeled olyan mértéktelenül a saját "gyármányú" bányalóvizeetpáleszt, a narancsos havevrjaiddal együtt??? Ti hárman agyrepedt szegény hülyék vagytok? iGAZÁN,? de mért nem állntok ki a napra?: atyád forog a sírjában? kárba veszett pénz voltál neki? de lekésted, pont mint az ész-osztást? akkor ?
colibri
Ha nem fideszes lenne és lenne a pofáján bőr(!), akkor el sem fogadna egyetlen forintot sem! De neki már a pályája is úgy indult... nem igazán egyenesen...
tulipan
@durbincs: :@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok, neveletlen, pimaszul karattyoló, SEGGNYALÓ ROMÁN! :Már az anyádat sem nevelték???))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.