A viszontválasz viszontválaszánál tart a Fonogram-díjak körül kialakult ütésváltás. Majka nem hagyta szó nélkül, hogy nem hagyták szó nélkül, hogy beszólt.

Ezerrel pörög tovább a balhé – Majka "getzizéssel" válaszolt a bírálóinak

Majkáék több kategóriában is jelöltek voltak az idei Fonogram-díjátadón, de egy díjat sem kaptak. A jelenleg Amerikában tartózkodó Majka a közösségi oldalán fakadt ki, üzenve a döntéshozóknak. Elmondta, nem igazán lepődött meg azon, hogy a szakmától nem kaptak díjat, mert soha nem kaptak.

Erre Szűts László, a MAHASZ elnöke válaszolt: nem tartja elegánsnak Majka véleménynyilvánítását.

Majka pedig nem az a típus, aki ezt szó nélkül hagyja: 

„Kedves Szűts László !!

2013-ban, igazad van, megnyertük a Fonogram-díjat. Viszont a közönség által megítélt díjat nyertük meg, tőletek szakmai díjat akkor sem kaptunk. Azért azt gondolom, akkor talán járt volna a Belehalokért. Sőt, elárulok egy titkot.

2013 óta minden évben megdöntjük zeneileg, zenekarilag a saját rekordjainkat, nem telt el úgy év, hogy ne készítettünk volna egy nagy slágert legalább, ti mégsem gondoltátok sohasem, hogy nekünk díjat kellene kapni tőletek.

Olyan ez, mint a Petőfi Rádiós játszásunk. Semmi baj nincs velünk, de azért valami mégiscsak. Ők is azért nem játszanak bennünket, mert nem megyünk át a teszteken. Arénákat töltünk meg ugyan, nézettségi rekordokat döntünk, de valamiért az ő tesztjeiket olyan emberekkel csinálják, akik minket nem akarnak hallgatni. Büdös... de megfoghatatlan. Igazad van abban, hogy 2005-ben én nyertem a Fonogram-díjat, ami azért volt egy elképesztő emlék, mivel, ha emlékszel, abban az évben csináltatok egy kissé kifigurázott díjátadót az A38 hajón. Kicsit kiparodizálva az akkori zenei helyzetet. Akkor kezdett az internet miatt totálisan visszaesni a kiadók és nyilván minden, zenével foglalkozó platform bevétele, ezért a díjátadó se a szokásos, rangos módon zajlott, hanem direkt puritánabb környezetben, olyan vendégekkel, mint Szinti Boy, aki a legjobb mulatós zene kategória díjat adta át. Aztán arra is emlékszem, hogy megkaptam, elvittem, de hajnalra lemált a sárga fújós festék a díjról, és mire hazaértem, befogta a kezem. Nem mondhatni, hogy nem volt egy kicsit izzadságszaga annak az estének, amit az akkori időszámítás szerint egész életemben vártam.

De nem is ez a lényeg!

Amit mondani szeretnék neked, az az, hogy ez nem nyafogás. Már a szó is sértő, de leginkább az bánt, hogy egy hónappal ezelőtt jöttél oda hozzám jópofizni egy sajtótájékoztatón, ahol beszéltünk és szóba jött az idei Fonogram is. Arra a mondatomra, hogy ti úgysem adtok nekünk soha semmilyen díjat, te azt mondtad, ez nem igaz, nincs semmi bajotok velünk (Petőfi rádiós érzet), és hogy majd meglátom, és .....satarasatara.. Részedről mosolygás jópofi, részemről meg kétkedés és egy konkrét jóslat, ami be is igazolódott.

Ugye, emlékszel? Nem volt olyan régen...

Majd most nyafogásnak tűnik, hogy elmondom az igazat? Innen meg getziségnek, hogy ti nem vagytok sem objektívek, sem szakmaiak. Nem bántana a dolog, ha nem a legrangosabb zenei díjnak lenne pozicionálva ez díj.. Ez a díj viszont a kőkemény magyar valósággá nőtte ki (le)magát.

Féltékenység, rossz szájíz, irigység, harag, szomszéd fűje, de leginkább a megtehetem, megteszem, és leszarom, mit gondolnak díj estéje lett. Gratulálok. Legközelebb legalább tedd meg azt a szívességet, hogy nem rabolod az időmet a felesleges kamu jópofizással, mert lehet, hogy nálatok ez egy bevált és működő módszer, én viszont maradok egy ilyen egyszerű fasz, aki ugyan lehet rossz politikus, de legalább őszinte, és nem is akarok veled/veletek látszat jóban lenni.

Szervusz.

(ha valaki tudja pls taggelje be az úriembert, mert ismerősök nem vagyunk... gyanítom nem is leszünk)”

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
MEg lehetne ezt érteni, és igazat lehetne adni Majkának... de...sajnos mégsem... Mert arra fúj, hogy a kulturális seggnyalók, akik a nagy hivatalos díjakat ítélik és osszák a könnyűzenében is, akik úgy 99%-a mostanában szarbángeci szaros hazaáruló náci segglyukából kandikálnak ki... ezért az egész olyan ízű hogy "én a lázadó, aki nem nyalok, ezért leszarnak és ez nem igazságos"... DE NEM ÍGY VAN BAZMEG MAJKA, 15 ÉVE NYALOD A HATALOM SEGGÉT, elvek nélkül, elmész nyálas kereskedelmi propaganda tévékbe parádézni celebkedni ripacskodni páváskodni, média csicska pojácáskodni és bólogatni (az egész ország tudja pontosan miről van szó), mert ne akard azt hazudni, hogy nem mentél a cenzúrával, mivel fél perc alatt basztak volna ki bárhonnan, ha nem bólogatsz, nem nyalsz és nyelsz... Amikor elkezdted ezt a szánalmas (bár elhiszem hogy jól fizető) média celeb karriert, már akkor kb 15 éve azonnal mondtam, hogy kész ennyi volt Majka FELADTA AZ ELVEIT, ELADTA MAGÁT A SÁTÁNNAK ÉS BÜDÖS KURVA LETT!!! A legelején tudtam, láttam a pénzéhséget, hogy a haknik és lemez bevételek (mely utóbbiak akkor még azért voltak valamelyest) kevesek a sztár-luxus igényeidhez... ezért elkezdtél BÁRMIT elvállalni, idiótábbnál idiótább műsorokat vezettél, de volt köztük legalább néhány underground trash, hozzád illő dolog, nem kereskedelmi és nem közszolgálati tévéknél (tudod mikre gondolok)... ekkor mondtam, hogy na végre, nagy eltévelyedés után Majka papa visszatalált az útjára; aztán pár héttel később már megint valami undorító nyálas képmutató kereskedelmis mocsokban feszítettél...
Szeparepa2
Egy undorító kettős beszédet folytató ripacs vagy barátom. Nappal felvétel és ripacs páváskodás vihorászás az állami "kereskedelmi" propaganda tv-ken... majd este a haknidon habzó szájjal szidod a rendszert, ez rosszabb mintha kussolnál barátom... teljesen hiteltelenné váltál már rég, és éppen ezért nem kapsz díjat... hiába is jó a dalod, hiába is van közönségsikere (mert én is bírlak, bár amit az utóbbi években csinálsz az eleve nem is rap, nem is hip-hop, hanem valami kommersz nyálas pop szenny), a szakma még akkor is, ha nagyrészük hatalom cseléd is látja, hogy milyen szánalmas köpönyegforgató, őszintétlen, önámító és képmutató, pénzéhes macskajancsi vagy... ilyen hiteltelen faszok általában nem kapnak szakmai díjakat SZOKD MEG... Elbántál a Curtis-el is, lejárattad, kirúgtad a legjobb partnered és BARÁTOD, mert cuccol, holott te vagy 20 évig cuccoltál ugyanúgy vagy jobban is... de már nem, akkor más se tegye igaz..? Hát bazdmeg magad... überfals vagy és egyre rosszabb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok