Rubint Réka egy merész ruhában érkezett az eseményre. A mélyen dekoltált csipkés felsőjében nagyon dögös volt a fitneszkirálynő.

Hatodik alkalommal rendezték meg április 11-én este a Playboy: Man of the Year díjátadóját, amelyen 6 – pontosabban 5+1 – kategóriában tüntették ki az év inspiráló egyéniségeit. 

Az eseményen alkotóművész, influencer, előadóművész, ikon és sportoló kategóriában tüntették ki azokat a férfiakat, akiknek a stílusa mellett a munkássága, a teljesítménye is kiemelkedő. Ezen kívül pedig az idén „múzsa” kategóriában öt hölgyre is lehetett szavazni.

Az év múzsája díjat Rubint Réka nyerte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram/rekarubint

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@desiro: Megint otthon hagyta a zabos-tarisznyát...:)
eszegfu
Mégis kinek a "múzsája"?! És vajon milyen müvészeti ágban ad ihletet az alkotónak? Vagy én nem tudom a "múzsa" jelentését...
papa.49
Ha ,,ilyen fogaim lennének, csövestől enném a kukoricát,, )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
lampa laz
A fogtechnikusok és mellplasztikai sebészek múzsája... szerintem
A múzsa jelentése, "általában a szellemi tevékenység megszemélyesítője" ha így van akkor nála ez miben mutatkozott meg? Tudja valaki?
Commenter
@papa.49: de sokan utálják ezt a házaspárt.Réka egyszerű vidéki lány volt, gyógypedagógusi végzettsége is van. Nemrég vesztette el az édesapját.A fitnesz birodalmukat önerőből építették fel. Nincsenek botrányaik, nem balhés celebek.Ha valaki nem elégedett a külsejével plasztikáztasson ha telik rá. Én csak a korrekciós plasztikai sebészettel értek egyet, pl. baleset után.De hát ebben mindenki maga dönt. Az tény, hogy a plasztikai sebészet ma már aranybánya.
papa.49
@Commenter: Hát én meg nem bírom őket se a spinét, se a faszit ...
Commenter
@papa.49: én se vagyok rajongó, csak szerintem a valóságshow-k "celebjeihez" képest ők még mindig
különbek. Sok embernek segítettek lefogyni, ez mindenképpen pozitívum.
papa.49
@Commenter: Te ezt komolyan elhiszed, hogy attól az ugrabugrálástól meg a update szaruktól bárki is lefogyott, mert én nem hiszem el !!!
Csak a sok ,,rajongó,, aki követte őket a világban, mindenfelé na azok által vagyonosodtak meg !!!
Mit gondolsz véletlen volt az is, hogy valamelyik évben a sóhert is kirakták a tőzsdéről ???
Még egy én találkoztam velük egy mekdörmibe ahol a díszes kiscsalád tömte magába a mekis kaját, na nekem azóta ,,mesélhetnek,, !!!
Commenter
@papa.49: vannak akik lefogytak, vannak akik nem. Dehogy volt véletlen hogy kidobták a tőzsdéről akkor esett kútba az Agassival kötött reklámszerződése is, az Update termékekre. Gondolom,Magyarország már túl kicsi volt neki és az amerikai piacra is be akart törni. Ez is igaz.
papa.49
@Commenter: Főleg engem az taszít velük kapcsolatban, hogy mindig ott feszít a spiné, aki szerintem olyan csúnya, hogy rajzolni is nehéz lenne nála csúnyábbat... A másik meg mindig látszik mind a 32 foga, nekem úgy tűnik nem fér el a szájába a rágó berendezése..
Eleve nekem a ,,nő ideál,, a nőies nő, nem az ilyen,olyan ,,szálkásra gyúrt izomzattal rendelkező ,,nőimitátor,, nálam ez a külső RONDA és kész ... Még egy mindig azt hajtják, hogy ők milyen ,,fittek, egészségesek,, és közbe ha volt egy téli járvány már kidőltek a sorból, betegeskedtek ...Persze ez az én véleményem, és ezzel se kell egyetérteni ...
Commenter
@papa.49: ők már egy brand, sajna vagy nem sajna és a fitnesz elsőséget még a valóban valaha tornász Béres Alexandra se tudta elvenni tőlük.
papa.49
@Commenter: Ez igaz de szerintem ez is csak olyan mint egy szekta, vannak akik hisznek benne, és a hitükért hajlandókrengeteget fizetni annak aki elhitette velük, hogy ez az igazság !!!
DE VALÓBAN EZ AZ IGAZSÁG ???
Mit gondolsz miért nem álltam be soha semmilyen szektába, mert én hiszek a hitemben, de azt nem hagyom, hogy bárki megszabja, mit, miért, mikor tegyek a törvények által biztosított kereteken belül !!!
A Béres Alexandra nekem pl. sokkalta szimpibb mint a Rékuci, persze ez is szubjektív !!!
Commenter
@papa.49: a hit mindenkinek egyéni dolga. Egyszer valaki ezt úgy fogalmazta meg, hogy Isten az ember lelkiismerete.A Szcientológia a Kabbala, a Hitgyüli és a Felház nevű szektákat betiltanám.
papa.49
@Commenter: Ebben egyetértünk, de mindenesetre igen érdekes mennyi ,,művelt,, ember van ezekben a szektákban, úgy látszik az iskolázottság, nem véd meg az eltévelyedéstől, mert ezt én annak tartom...
Commenter
@papa.49: nekik is megvannak a kirakatembereik és nem egyebek mint a hiszékenység vámszedői, Én a természetgyógyászoknak sem hiszek. Ahogy a homeopátiáról is megoszlanak a vélemények. Az egyik náthára gyártott készítményük darált, szárított kacsabelsőségből áll(ez itt nem a reklám helye gyártót, nevet nem írok) szerinted ez mennyire hatékony?
papa.49
@Commenter: Ha már kérdezted a homeopátia szerintem nem működik, miért mert ha valamit felhígítok 10 ezerszeresen akkor milyen hatása lehet, ez szerintem csak pacebó !!!
A természetgyógyászatról van jó, és rossz tapasztalt is, a fene se tudja ...
Emlékszel még biztos a Déry Jancsira aki még Dél-Amerikába is elment a gyógyulásáért sajnos nem sikerült !!
Én inkább a sorsszerűségben hiszek, mindenkinek meg van a maga keresztje, és az útja amit végig kell járnia, ha tetszik, ha nem !!!
Commenter
@papa.49: a felhígítás semmi! Azt állítják a homeopaták hogy a víznek van memóriája! Szerinted? Szerintem nettó baromság!
papa.49
@Commenter: Szerintem is ez csak ,,vakhit,, nem egyéb...
terlasz
@papa.49: A magas szakirányú képzettség sok esetben elszívja az agy teljes kapacitását és már nem jut elegendő agytevékenység az élet egyéb területeinek átlátásához, feldolgozásához. Láttunk már olyat, hogy a nagy tudós a magánéletben úgy néz ki, mint aki nem komplett.
terlasz
Mi ebben a ruhában a merész? A firkász már megint nem talált értelmes, közlésre méltó eseményt.
Desischado
@papa.49: Igazad van, mindenben egyetértek veled. És volt már nekik nem egy simlis ügyük, csak azzal nem dicsekednek. Ez inkább egy női terminátorra hajaz, semmi nőies nincs benne. Gusztustalanok.
Lepényleső
Érdekes szempontok kerülhettek előtérbe,s innen nézve valóban nagy lehet az inspiráló
képessége,hiszen annak iránya nyilván nincsen lefektetve.
Veleda
Szerintem nem a ruha volt merész, hanem a rubint réka. mert átvette a díjat:))
durbnincs
Halloween csak október 31.-én lesz.

Szegény nőnek látszó tárgy...
A férfibörtönök tele vannak ilyen kinézetűekkel.

.
csipetke
Egy diszperzites-vödörnyi szilikon az,amit kipakolt.Ha "Nojbi" erre gerjed,hát az legyen az ő egyéni szoc.problémája.De hogy múzsa,az erős túlzás.Mégis minek a múzsája?
Commenter
@durbnincs: lőjön már egy szelfit fel ide, hogy lássuk hogy néz ki, ha ennyire tudja hogy mivel vannak tele a férfibörtönök, maga halikra.
durbnincs
Rubint Rékát, meglátni és. megsze...
Sikoltani:

A verzió: media.fidelio.hu/2018/06/03/The_Scream-132131-[1528024925].png/1920

B verzió: media.port.hu/images/000/676/698.jpg

(tudom, hogy gáz minősíteni egy embert a külseje alapján, de ő erőlteti ezt a dolgot, így hát magára vessen azért, amit kap... ja, ha azzal jönnél te vagy bárki, hogy irigylem ezt a szerencsétlent, hát azt felejtsd el - NINCS AZ A PÉNZ, NINCS AZ ISTEN !!! - hogy én szándékosan vagy véletlenül, kicsit is ezekhez a Nyomorultakhoz váljak hasonlóvá

Tudod, sokan azért szegények, mert jók... vagy legalábbis próbálnak jók lenni, jók maradni - inkább éhenhalnak, minthogy lopjanak, raboljanak, szexuális rabszolgákká váljanak.
Eladni a lelkedet...
A rosszak eladják, feláldozzák a lelküket a pillanatnyi örömökért (15 perc, vagy 15 év hírnévért?)
A jók ilyet soha nem tesznek (na jó, lehet, hogy néha igen, de aztán megbánják.
Az emberi természet egyszerű.
Az emberi természet bonyolult.
Főleg, ha belenyúl Isten, vagy Sátán - az élet hirtelen sokkal egyszerűbbé, de ugyanakkor sokkal bonyolultabbá válik.

A gyilkosok a leggyávább emberek.
Azt hiszik, hogy ha gyilkolnak van ráhatásuk a halálra... az életre...
Van egy rossz hírem, és egy jó hírem:
A jó hírem az, hogy csak egy rossz hírem van.
A rossz hír az, hogy NINCS SEMMI ráhatásod sem mások, de főleg nem a saját életedre, halálodra.
Ha ölés közben látod a sok halált, azt hiszed megbékélsz vele?
Soha nem fogsz.
Miért,
Mert hülye vagy !!!

Ami nem öl meg, az megerősít. - ez igaz.
Akit megölnek, azt Isten erősíti meg. - ez igaz.

Mikor jössz már rá végre, hogy ez az élet csak egy átmenet, hogy csak átutazó vagy ezen a földön?
És azért éri meg már most jónak lenni, mert aki most rossz, az később is rossz lesz, és a második ítélet után már nincs mentség a rosszaknak.

Mi a dolga egy embernek ebben az életben?
Móricz Zsigmond után szabadon - aki a Bibliából idézett szabadon - Légy jó mindhalálig.
Értsd már meg...
cikicakk55
@lampa laz: tegnap 17:43
Szerintem ennek a nőnemű inkább kancának kinéző valaminek az agya is szilikonból lehet már. Sok szerencsétlen nő azt hiszi,hogy azért " csodás" az alakja,mert eszi Norbi moslékjait és edz éjjel nappal. Közben meg elég lenne az utánzóinak a sok drága edzés óra helyett plasztikai sebészre gyűjteni és akkor lesz olyan seggük és olyan mellük mint Répácskának. Azt nem értem,hogy annyi pénzük már nincs,hogy a lófogak helyett valami elfogadhatóbbat faragjanak neki? Szerintem ez a lény be sem tudja csukni a száját a fogai miatt.
cikicakk55
@Commenter: Tudod,ha megmaradt volna egyszerű kisvárosi lánynak,semmi gond nem lenne vele. Azt inkább hagyjuk,hogy a vagyonukat hogyan szedték össze. Lényeg,hogy a sok elhízott nőt sikerült behülyíteni az ehetetlen " Norbi apdéttel" és a napi 20 óra egészséges sportolással. Miközben Rékucinak nem a kajától és nem a sok sporttól van ilyen melle és feneke,hanem a plasztikai sebészek segítettek megalkotni. Azt írod,hogy semmilyen balhéjuk nincs.Dehogy nincs! Norbo megpróbálta a saját apját előtérbe helyezni,amiből lett is botrány rendesen.Ott volt a szívműtétje,amiről napi szinten adták a médiában a rengeteg riportot,hogy Rékácska ott zokog talpig cipőfűzőben Norbi ágy mellett.Aztán jött a húsevő baktérium,ami megtámadta az egészség bajnokát.Nem is tudja mi az a húsevő baktérium.Az egész kórházat karantén alá helyezték volna,de Rékácska akkor is ott feszített apucira borulva,szintén alig ruhában. Aztán volt még jó pár per a nyakukban,főleg Norbi orvosi tanácsai miatt,mivel nincs orvosi végzettsége így joga sem lehetne orvosi szakkönyveket kiadatni és emberek ezreit rábeszélni a sok ehetetlen szarra. Nem kell a hírhedtséghez házasságon belüli botrány. Lehet a tevékenységük alapján is ellenségeket szerezni és hidd el nem irigységből.
lampa laz
@cikicakk55: azért vannak ilyen lófogai mert nagy a nyílás és kisebbel nem lehet befedni.
sokanvagyunk
Szerintem nem a ruhája merész, hanem az őt jelölő.
Commenter
@durbnincs: 2 hete még a tevegelő Iszap (pardon Iszak) Esztiért rajongtál.Röhögnöm kell.
csipetke
@Commenter: tegnap 11:31
@Veleda: 11:00 Ez a durbincs nem az a durbincs,ebben a névben 1 "n" betűvel több van...
Commenter
@csipetke: elütötte a szerencsétlen hisz kisegítőbe járt .volt, Ne legyünk nyelvtannácik.
Veleda
@csipetke: de nem tiltakozott ellene:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.