Pavel Stanchevet nevezte ki a TV2 Média Csoport Zrt. vezérigazgatójává Vaszily Miklós, az igazgatóság elnöke.

Új vezérigazgatót neveztek ki a TV2-csoport élére
Fotó: Twitter/emarketing.fr

A TV2 csoport szerdán az MTI-vel közölte, a csaknem három évtizedes televíziós és médiatapasztalattal rendelkező bolgár-francia szakember május 15-ével veszi át a csatorna operatív irányítását.

Pavel Stanchevet már szerdán bemutatták a munkatársaknak a TV2 állománygyűlésén; a következő egy hónapban a csatorna felépítésével és működésével, illetve az egyes területek vezetőivel ismerkedik a szakember.

A közleményben idézik Vaszily Miklóst, aki az új vezérigazgató kinevezése kapcsán hangsúlyozta: "kifejezett célja volt, hogy olyan új vezetőt találjon a TV2 élére, aki kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik a közép-kelet-európai térségben, illetve akinek szakértelme a jövőben motorja lehet a TV2 hazai és régiós növekedési terveinek".

Pavel Stanchev – a közlemény szerint – beszédében

"komoly elismerésnek nevezte, hogy lehetőséget kap a legnagyobb magyarországi televíziós társaság vezetésére".

A szakember hangsúlyozta, hogy a TV2 menedzsmentjével együtt a médiacsoport digitális és nemzetközi területeinek fejlesztését tartja elsődlegesnek, és célja, hogy a nézők a TV2 adóin érjék el a legjobb szórakoztató és hírműsorokat.

Az 52 éves szakember a piacvezető francia TF1 csoporttól érkezik a csatornához, ahol különböző vezetői és tanácsadói feladatokat látott el az elmúlt években. A TF1 Distribution vezérigazgatójaként a franciaországi, belgiumi és svájci csatornák nemlineáris szolgáltatásainak forgalmazásáért, illetve az új piacok megszerzéséért felelt.

A TF1 Groupot megelőzően a bolgár bTV Media Group vezérigazgatója volt, szintén vezérigazgatóként irányította az Antenna Group South-East Europe-ot (Ljubjana, Belgrád, Athén), illetve azt megelőzően az Antenna szófiai székhelyű Nova TV Bulgaria nevű televízióját. Vezérigazgatója volt a Planet TV-nek Szlovéniában és a PRVA televíziónak Szerbiában, valamint a bukaresti székhelyű Kanal D tévétársaságnak is. Az RTL Croatia első általános igazgatójaként a társaság régiót – ideértve Magyarországot is – érintő fejlesztéseiben is részt vett. Karrierjét a kilencvenes években a Ringier-médiacsoportnál kezdte, ahol üzletfejlesztési menedzserként hozzájárult magyarországi, bulgáriai és romániai sajtótermékek indulásához is – olvasható a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha gerinces nem marad meg, ha nem akkor beleillik a csapatba !!!
könnyű lelki sértés
A moslékos bödön új gazdára talált.
És ő ennek örül.
A nyomorult.
A Nyomorultak már csak ilyenek.

Többször is le kellett írni, hogy "a szakember", hogy az egybites fideszes szavazók is megértsék: AZ, mármint ő, egy szakember.
Egy profilalkotó, ha profilozná ezt a... nem is tudom minek nevezzelek, az biztos, hogy minimum tíz évre titkosítanák az eredményt.
Ahogy joviálisan próbál mosolyogni, hogy embernek látszódjon, az mindent visz!
A távol ülő vizenyős szemek...
A haj fésülésének módja...
Az öltözet...
Az öltözet viselése...
A testtartás...
A fej elfordításának szöge
A fej döntésének szöge és iránya...

Egy szó, mint száz, eddig sem néztem a TV2-öt, és ezután sem fogom.
igazából, ha ezt az egészet nem írom le, akkor járt volna mindenki jól.
Én is.

(U.i.: Kéne valami horrorfilmet nézni, hogy visszarázódjak a normális életbe.)
I

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.